NaslovnicaDPH KantunDPH Makarska - Poziv

DPH Makarska – Poziv

DPH Makarska.

Prva na redu akcija u kojoj sudjelujemo je dobrovoljno DARIVANJE KRVI koje će se održati 27.12. u Domu zdravlja u Makarskoj od 09 do 14 sati, pa kako smo upravo u blagdanskom vremenu darivanja, što možemo vrjednije darovati od svoje krvi koja je potrebna drugima.

Poštovani članovi,

Bliži se kraj godine i pauza je u prvenstvu, ali za nas tek sad počinju brojne aktivnosti. Prva na redu akcija u kojoj sudjelujemo je dobrovoljno DARIVANJE KRVI koje će se održati 27.12. u Domu zdravlja u Makarskoj od 09 do 14 sati, pa kako smo upravo u blagdanskom vremenu darivanja, što možemo vrjednije darovati od svoje krvi koja je potrebna drugima.

Od večeras u ponoć počinje i UČLANJIVANJE članova u Hajduk za 2018. godinu, pa ako se odlučite za online učlanjivanje ili u Odjelu za članstvo – ne zaboravite odabrati bazu članstva DPH Makarska. Ako Vam se neda čekati članske ili ne volite online plaćanje, čekajte 06. siječnja 2018., kad mi organiziramo prvo učlanjivanje i kad ce s nama biti i ekipa iz odjela za članstvo koja će na licu mjesta printati i članske iskaznice. Ako niste taj dan u Makarskoj, a želite se učlaniti preko nas – javite se na ovaj mail ili u inbox fb stranice DPH Makarska ili porukom (viber, w.app) na 098 9151 877 i riješit ćemo sve dogovorno.

Naravno, uvijek je otvoren i poziv da se uključite u akciju “Za sva vrimena“. Odabrano je rješenje kako će tematski park izgledati i ne propustite priliku da se i Vaše ime nalazi na Poljudu za sva vrimena – uključite se što prije.

Sve najbolje Vam želimo za Božić, kao i sretnu i uspješnu Novu godinu i nadamo se da se vidimo i 27.12.2017. na darivanju krvi, kao i 06.01.2018. na učlanjivanju.

Samo jednu želju imam…

Pozdrav,

DPH MAKARSKA.

Prethodni članak
Sljedeći članak

NAJČITANIJE OBJAVE