NaslovnicaDPH KantunGrad, to ste Vi!

Grad, to ste Vi!

Grad, to ste Vi! Od sutra kreće akcija – pridruži se : 

Makarska- Od sutra kreće akcija PRIKUPLJANJA POMOĆI ZA VUKOVARCE! Neka i ovaj Uskrs bude poslana poruka iz Makarske (kao i iz Brela, Baške Vode, Tučepi i Podgore), kako Vukovar nije bitan samo 18.11., nego i svaki drugi dan. Pomozite svojom donacijom da i Vukovarci slabijeg imovnog stanja osjete pozitivnu promjenu u svojim ormarima, frižiderima ili blagdanskom stolu, a posebno nek osjete da nisu sami. MAKARSKA ZA VUKOVAR – od ponedjeljka do srijede, od 17 do 20 sati očekujemo Vas u prostoru DPH Makarska!

Baška voda –  Već treću godinu zaredom pred Uskrs, svih 5 DPH s rivijere (mi u suorganizaciji s DPH BrelaDPH MakarskaDPH Tučepi i DPH Podgora) organiziramo prikupljanje pomoći za socijalno ugrožene stanovnike Vukovara, kojima ovim zelimo poručiti da nam Vukovar nije u mislima samo 18.11., nego su naše misli s njima svaki dan. U Baškoj Vodi ćemo skupljati pomoć: * od 08.04. do 10.04.2019. (ponedjeljak, utorak, srijeda) od 17 do 20 sati u prostorijama NK Uranie na Bučini. Donirati možete nekvarljivu hranu, higijenske potrepštine, dječju hranu, pelene i slično. Nakon što prikupimo sve donacije iz svih 5 DPH, zajednički vozimo za Vukovar i isporučujemo socijalnoj samoposluzi humanitarne udruge Duga, koja skrbi za više od 600 socijalno ugroženih stanovnika Vukovara. Molimo da se odazovete ovoj akciji sukladno Vašim mogućnostima, a mi Vam se unaprijed zahvaljujemo!

Tučepi –  Od sutra (ponedjeljak) počinjemo sa prikupljanjem potrepština za socijalnu samoposlugu u Vukovaru, a prostor DPH otvoren je i u utorak i srijedu, od 17 do 20 sati svaki dan! Ovo je treća godina da u suradnji s drugim Društvima prijatelja Hajduka sa Makarske Rivijere organiziramo ovu akciju. Pokažimo zajedno svoje veliko srce i uljepšajmo blagdane onima koji trebaju našu pomoć u gradu heroju i pokažimo da nam Vukovar nije bitan samo na dan obljetnice nego 365 dana u godini! 

Podgora –  Od sutra kreće akcija PRIKUPLJANJA POMOĆI ZA VUKOVARCE! Neka i ovaj Uskrs bude poslana poruka iz Podgore (kao i iz Brela, Baške Vode, Tučepi i Makarske), kako Vukovar nije bitan samo 18.11., nego i svaki drugi dan. Pomozite svojom donacijom da i Vukovarci slabijeg imovnog stanja osjete pozitivnu promjenu u svojim ormarima, frižiderima ili blagdanskom stolu, a posebno nek osjete da nisu sami. PODGORA ZA VUKOVAR – od ponedjeljka do srijede, od 17:00 do 19:00 sati očekujemo Vas u kino dvorani Podgora.

Brela – HAJDUČKO SRCE ZA VUKOVAR! Već treću godinu zaredom pred Uskrs, svih 5 DPH s rivijere (DPH Brela, DPH Baška Voda, DPH Makarska, DPH Podgora i DPH Tučepi) organiziramo prikupljanje pomoći za socijalno ugrožene stanovnike Vukovara, kojima ovim želimo poručiti da nam Vukovar nije u mislima samo 18. 11., nego su naše misli s njima svaki dan. U Brelima skupljamo pomoć: od 8. 4. do 10. 4. 2019. (ponedjeljak, utorak, srijeda) od 17:00 do 19:00 u našem prostoru. Donirati možete nekvarljivu hranu, higijenske potrepštine, dječju hranu, pelene i slično. Nakon što prikupimo sve donacije iz svih 5 DPH, zajednički vozimo za Vukovar i isporučujemo socijalnoj samoposluzi humanitarne udruge Duga, koja skrbi za više od 600 socijalno ugroženih stanovnika Vukovara. Molimo da se odazovete ovoj akciji sukladno Vašim mogućnostima, a mi Vam se unaprijed zahvaljujemo!

Foto: DPH Brela

NAJČITANIJE OBJAVE