NaslovnicaDPH KantunZa sva vrimena

Za sva vrimena

Donatorska večer

Uspješna donatorska večer u DPH Tučepi. U DPH Tučepi u petak navečer održana je donatorska večera kao dio akcija vezanih za otkup dionica pod sloganom Za sva vremena!, a tim povodom na početku večeri održana je i info tribina s predstavnicima udruge Naš Hajduk Ivanom Rilovom i Tomislavom Mikulićem, voditeljem otkupa.

Okupljeni su zajedno pogledali emotivni kratki film u kojem je naglašena osobna odgovornost svakoga pojedinca za uspjeh ove akcije, a u svom se izlaganju Tomislav Mikulić osvrnuo na nekoliko načina sudjelovanja kroz mjesečne donacije sa tekućeg računa, jednokratke uplate te je istaknuo kako će se imena svih donatora koji tijekom akcije skupe 7500 kuna naći u tematskom parku na Poljudu.
Konačni cilj svakome donatoru je iznos od 7500 kuna nakon kojega će se ime donatora naći u tematskom parku na Poljudu o kojemu će se više detalja znati u idućim tjednima, istaknuo je Mikulić.
Novi donatori ovom su prilikom preuzeli i prikladne škatule sa simboličnim poklonima te vrijednu monografiju „Bijeli dres u boji“. Tokom večeri se održala i nagradna lutrija s glavnom nagradom potpisanim match worn dresom bivšeg kapetana Hajduka Marija Maloče , a koji je otišao u ruke sretnog dobitnika iz Podgore. Također sav prihod od lutrije, kao i ostali prikupljeni iznosi donirati će se za otkup.
Ovime večeras započinje cijeli niz terenskih akcija koji će se u sljedećem periodu održati diljem Hrvatske, ali i Europe, a s ciljem da svim našim članovima kao i onima koji će tek postati, detaljno objasnimo tijek akcije, načine na koje svatko može sudjelovati, naglasili su predstavnici udruge Naš Hajduk.

NAJČITANIJE OBJAVE