NaslovnicaDPH KantunZa sva vrimena !

Za sva vrimena !

DPH TUČEPI POZIVA NA DONATORSKU VEČERU I DRUŽENJE U PETAK

Nakon uspješne prošlogodišnje akcija ILI JESMO ILI NISMO na koju brojni Hajdukovi navijači mogu biti ponosni posebno zbog prikupljenog iznosa od nešto više od 4 milijuna kuna tijekom nepuna dva mjeseca.

Naime, uplatama od 1911 kuna za ime na trećem dresu koji je kao takav postao prepoznatljiv i nazvan „navijački dres“ navijači su se svojim donacijama imali priliku sudjelovati u otkupu kluba. Akciju su se i tada priključili mnogi i sa manjim iznosima.

Sada je pred onima koji Hajduk dišu, a povijest pišu, druga etapa projekta otkupa u koju se navijači mogu uključiti mjesečnim donacijama ili jednokratnim uplatama, a kada donator sakupi 7500 kuna njegovo ime i prezime naći će se u donatorskom parku koji će biti na Poljudu, a koji je najavljen kao budući zaštitni znak grada Splita i turistička atrakcija, a za Hajdukove navijače biti će to trajni spomenik i odgovor potvrda da nema više ili jesmo ili nismo, nego da zaista jesu.

U akciju se možete uključiti već u petak, 29.09. u prostoru DPH Tučepi (zgrada Uljarskog dvora) gdje će se s početkom u 19:11 održati donatorska večera i prigodno druženje. Tom prilikom odražati će se i kratka tribina na kojoj će gostovati Ivan Rilov, tajnik udruge Naš Hajduk te voditelj projekta otkupa dionica Tomislav Mikulić, a osim ića i pića čeka vas i bogata lutrija.

Na prošlogodišnjoj donatorskoj večeri u Tučepima skupljeno je 50 tisuća kuna, a sa više od 500 članova Tučepi su odavno među top 10 Društava prijatelja Hajduka.

NAJČITANIJE OBJAVE