NaslovnicaDPH KantunZašto biti član u Makarskoj?!

Zašto biti član u Makarskoj?!

Članstvo donosi osjećaj ponosa i pripadnosti Hajduku, a uz to i niz pogodnosti: Kao član DPH Makarska ste i član HNK Hajduk Split, našeg omiljenog kluba kojeg s članstvom podržavate te kojem zapravo veliki broj članova daje za pravo reći da je jedan od najvećih klubova na svijetu! Uz to imate pogodnosti kao što su popusti pri kupnji u Hajdukovom shopu te pri kupnji godišnjih pretplata. Uz to se na određenim utakmicama ima prednost u nabavi ulaznica.

Kao član DPH Makarska ste istovremeno i članovi udruge „Nas Hajduk”, te uživate u pravu glasa na izborima za Nadzorni Odbor te imate pravo sudjelovanja na Čakulama s predstavnicima Kluba.

Kao član DPH Makarska podržavate svoju lojalnu Hajdučku obitelji koja vam nudi mnogo više: Do sada smo s našim prijateljima s Rivijere organizirali „Bile Noći”, turnire u malom nogometu, akcije darivanja krvi i brojne humanitarne akcije prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene Vukovarce. Tek nedavno smo izradili mural u čast Alena Bokšića, te redovno za naše članove nabavljamo majice, kalendare i organiziramo kupnju pretplata. Medu ostalim stvarima smo organizirali i mini buseve za odlazak naših najmlađih članova na Hajdukove utakmice, a u prostorijama našeg DPH redovito se sastajemo da bi gledali zajedno gostovanja našeg Hajduka.

Želiš da opet organiziramo „Bilu Noć”, turnire i humanitarne akcije?
Želiš da se naš klub može hvalit s velikim brojkama navijača u Makarskoj?

ONDA BUDI HAJDUK! BUDI ČLAN!

NAJČITANIJE OBJAVE