NaslovnicaKolumnaNAVIJAČ HAJDUKA = ČLAN HAJDUKA

NAVIJAČ HAJDUKA = ČLAN HAJDUKA

Budi članFoto: Naš Hajduk

NA UČLANJIVANJE STIŽU NIŽIĆ, ŠIMIĆ I ERCEG

 

Više od 4000 navijača učlanilo se u Hajduk i prije kraja kalendarske godine najavljujući tako još jednu uspješnu akciju hajdukovih navijača. Naime, u prošloj godini projekt narodnog kluba svojim je učlanjivanjem poduprlo više od 43 tisuće ljudi, a u prvom projekt otkupa dionica „Ili jesmo ili nismo“ u samo 48 dana prikupljeno je nešto manje od 4,5 milijuna kuna. Pred navijačima Hajduka, novi su važni koraci, pa je stoga početak nove godine za sve hajdukovce u znaku učlanjivanja. Tako će recimo tijekom ovoga tjedna Društvo prijatelja Hajduka Tučepi svakodnevno učlanjivati na različitim lokacijama u mjestu, a u subotu sve ljubitelje bile boje čeka poslastica. Naime, u nedjelju, 08.01.2017., sprema se velika akcija na Rivi.

Centralna akcija učlanjivanja u HNK Hajduk za područje Makarskog primorja održat ce se u subotu na rivi u Makarskoj, ispred Općine od 9:00 -16:00. Akciju ce uveličati i igrači Hajduka koji će se ovom prilikom družiti sa članovima, a učlanjivanje će voditi djelatnici Odjela za članstvo. Pozivamo sve građane Makarske i okolnih mjesta da nam se pridruže i uclane u voljeni klub – rekao nam je Ivan Tomaš iz udruge Naš Hajduk i tajnik DPH Brela.

U akciji zajedno sudjeluju DPH Brela, DPH Tučepi, DPH Podgora u osnivanju te Klub navijača Hajduka Torcida Makarska rivijera.

Osim učlanjivanja, u nedjelju je jedinstvena prilika prilika da oni koji još nisu kupe Hajdukov kalendar za 2017. i iskoriste priliku da im ga igrači potpišu te da se fotografiraju s njima, istaknuo je Tomaš.

NAJČITANIJE OBJAVE