NaslovnicaKošarkaIntervju KK Bratislava

Intervju KK Bratislava

Predstavljanje KK Bratislava od strane Stjepana Gavrana, bivšeg profesionalnoga košarkaša a trenutno pomoćnnog trener u KK B.S.C. Bratislava

SM: Tko je KK Bratislava ? Možete li nam pobliže predstaviti svoj klub?
Klub je osnovan 1984 godine i večinom se bavi razvojem i treniranjem svih školskih uzrasta i kategorija.Promocija košarke kao igre koja je atraktivna,dinamična i uzbudljiva ima veliki interes u večini škola tako da imamo jako dobar odaziv u večini muških selekcija.Od svog postojanja klub je odgojio nekoliko vrsnih igrača koji su postali reprezentativci Slovačke i igrali u inozemstvu i u Slovačkoj za prestižne klubove, a najpoznatiji od svih njih su brača Martin i Radoslav Rančik.Sezonu 2016/17 klub je imao 6 ekipa u različitim uzrastima.Naš glavni cilj je rad sa djecom i omladinom kroz košarku i svakako usmjeriti i odgojiti dječake i mladiče u vrijedne i odgovorne ljude koji če se kroz košarku lakše odraziti u život.

SM: Kako je došlo do suradnje sa Makarskom?
Što se tiče suradnje s KK Amfora Makarska ja sam nekoliko sezona odigrao za KK Amforu to je moj domaći klub ,svako ljeto se vidim sa svojim bivšim suigračima i prijateljima tako da kad sam saznao da se priprema turnir odmah sam kontaktirao svog prijatelja gosp. Zorana Agiča i pitao za mogucnost sudjelovanja na turniru što smo na kraju i dogovorili.

SM: S kojom ekipom nastupate na ovom turniru ?
Na turnir dolazimo sa igračima koji su rodjeni 2002 godine.

SM: Možda izdvojiti nekog od igrača koji “odskaće” od generacija?
Istaknuti samo jednog igrača od svih njih po meni je zasada prerano to ce vrijeme pokazati.

SM: Što očekujete od Organizatora a što od svoje ekipe?
Od organizatora očekujemo dobru organizaciju turnira,dobru prognozu vremena,da bude lipo i sunčano a od naših mladiča borbenost,trku i želju za dokazivanjem.

SM: Poruka za kraj čitateljima i suparnicima ?
Pozdravljamo sve vaše čitatelje i pozivamo ih da u što večem broju dodju na turnir i podrže košarku u našoj Makarskoj,a suparnicima časnu i poštenu borbu na terenu.

NAJČITANIJE OBJAVE