Naslovnica Košarka Hrvatska - USA 64:68

Hrvatska – USA 64:68

KK Amfora ( HRV) – Global Sports Academy ( USA ) 64:68 !

Ipak se može sa Amerikancima, dok imamo snage, a posli …. – kratko se moglo čuti od veterana Amfore, koji su u srazu sa ” Amerima ” pokazali da je klasa vječna, al godine stižu. Inače Ekipa Global Sports Academy su na jednomjesečnoj turneji po Hrvatskoj te su uz pomoć bivših igrača Amfore – popularnih blizanaca braće Božiković, nakratko zastali u Makarskoj kako bi odigrali dvije utakmice. Boje Makarske Amfore su branili , u miješanom sastavu neki od veterana Videka, Božikovići, Srzić, Staničić, Prgomet, Vranješ, a od “budućih veterana”, Jović i Dropulić. Sam rezultat nije bio primaran ali isto je zanimljiv 64:68 i 60:73 što je svakako lijepa promocija Hrvatske košarke. U atraktivnim zakucavanjima i potezima je uživalo oko 200 ljudi koji su zastali i ostali pogledati obije utakmice jer se zaista imalo što vidjeti.    

NAJČITANIJE OBJAVE

Zdenko i Zdravko za sezonu 1977./78.g

Sezona 1977. / 78. MEĐUOPĆINSKA NOGOMETNA LIGA SPLIT – MAKARSKA Momčad Jadrana na slici u sezoni 1977./78. Stoje slijeva:...

Program KAMPA “Sretni i spretni”

Voditeljica KAMPA: Klara Andrijašević , članica AK Sv.Marko, Makarska - juniorska repezentativka i atletski viceprvakinja Balkana na 3 000m.

Subota, 26.09 – svi na GSC

Ove subote,26.09 na Sportskom centru u Makarskoj, održati će se kamp za djecu s teškoćama u razvoju, u sklopu projekta SPORTski INpuls.

Vrgoračka španjolka !

ALBA SANCHEZ MONTERO rođena je u Madridu, tata je Španjolac iz Madrida ,dok je mama Vrgorčanka. Ovo ljeto...