NaslovnicaKošarkaPovratak Seniora i početak treninga

Povratak Seniora i početak treninga

Sa školom su počele i pripreme za nadolazeću sezonu. Juniori i seniori će odraditi prvi dio priprema na sportskom centru (otvoreni teren) , te se nadamo spremni dočekati početak sezone – stoji i kratkoj objavi na službenim stranicama kluba .

Prije nešto više od mjesec dana KK Amfora je održala izbornu skupštinu gdje se birao novi predsjednik,članovi predsjedništva i tajnik. Jednoglasnom odlukom izabran je Tino Šimić kao novi predsjednik kluba, Milivoj Brkušić za tajnika te Mladen Božiković, Nikola Marković, Antonio Lelas, Zoran Agić, Emil Prodan i Tonči Srzić za članove predsjedništva kluba.

Ovim putem se zahvaljujemo dosadašnjem predsjedniku Zoranu Agiću na uloženom vremenu i trudu. Posebno bi istaknuli rad Zorana Agića i trenera Nenada Videke koji su uspješno vodili klub. KK Amfora okreće novu stranicu s novim predsjedništvom, novim idejama te novim planovima. Dvije glavne misije kluba su daljnji razvoj mlađih kategorija te povratak seniorske ekipe. Da, dobro ste čuli (pročitali). Od sljedeće sezone se vraćaju seniori! Želimo oformiti team od domaćih igrača koji igraju i koji su nekada igrali za dres Amfore. Nadamo se da će situacija sa pandemijom polako nestati te da će Amfora zasjati kao nekada – riječi su novoizabranog vodstva kluba.

Ovim putem Sport Makarska tim želi sretan i uspješan povratak seniorske ekipa KK Amfora !

  • Sportski pozdrav !

NAJČITANIJE OBJAVE