Naslovnica Košarka Predstavljanje ekipe KK Amfora !

Predstavljanje ekipe KK Amfora !

Rezultat Amfora – Jazine 53-87 u prvom kolu, nije bio primaran. Dug put je pred Amforašima, ali obrisi Prve ekipe se polako nadziru. Nakon skoro 2 godine prva seniorska utakmica i to protiv prvoligaša iz Zadra bila je dobra uvertira za dalje.

Predstavljamo ekipu KK Amfora iz tjedna u tjedan :

1.Gojo Pribisalić 1999 godište 200cm, All-round igrač, Cijeli svoj košarkaški staž je proveo u klubu te je lani igrao za KK Mislav iz Splita. Pribisalić : Ljeto sam iskoristio kako bih individualno popravio nedostatke u igri te se fizički spremio za nadolazecu sezonu. Nadam se da će se situacija sa Coronom smiriti te da ce se život vratiti na staro.

2. Armin Saračević – bek šuter, 1989 god / 188 cm. Saračević : Iako sam se pronašao u fitness svijetu zna se što je moja prva ljubav. Pomalo čudno zvuči da sam ja jedan od starijih igrača u ekipi ali svjesno preuzimam svoju novu ulogu produžene ruke treneru Videki u razvoju mladih igrača te kroz šalu dodao “ipak zna se tko je najbolji šuter ekipe”.

Sportski pozdrav !

Foto : KK Amfora

Prethodni članakDva finala u dva tjedna !
Sljedeći članakKlupski kutak i VELIKANI !

NAJČITANIJE OBJAVE

Paklena ČETVORKA !

Broj 9. Luka Radalj 2002 godište / 186cm. Jedan od mlađih igrača ali vrlo bitan kotačić ekipe. Igra...

HAJDUKOVA aplikacija

Skinite i koristite Hajdukovu aplikaciju, time donosite Klubu izravnu novčanu korist, a sebi popuste... a uz to je još tijekom listopada i...

Još jedno finale za – Niku !

Međunarodni teniski turnir u Mostaru TE U 14 Nika Granić osvojila je 2.mjesto. Bolja u finalu bila je...

Utakmica za “iskustvo” !

Vaterpolo klub "Jadran" iz Splita jedan je od najpoznatijih hrvatskih vaterpolo klubova uz Jug i Mladost, a zasigurno je najpoznatiji kao dvostruki...