NaslovnicaKošarkaZavršilo je Makarsko ljeto 2024 !

Završilo je Makarsko ljeto 2024 !

Završilo je Makarsko ljeto2024! Ovogodišnji pobjednik je ekipa koja je od prve po posljednje utakmice zabilježila sve pobjede sa visokom razlikom. Jedina ekipa koja je bila blizu da nanese poraz u drugom kolu pobjedniku je BSC Bratislava.

Fotografije turnira možete pogledati OVDJE

Koliko su bili izjednačeni govori podatak da se do posljednje sekunde igralo za pobjednički poen-koš a na kraju je rezultat bio 83-79 u korist pobjednika turnira – KK Lions (Tuzla) !

Sva videa na Youtubu OVDJE

Možda i najinteresantnija utakmica cijelog turnira je bila borba za 5.mjesto između Posušja i Triglava. Prvo poluvrijeme je pripalo Triglavu i kada je već sve ukazivalo na “metlu”, početkom drugog dijela Posušje ubacuje u petu brzinu, sustiže i prestiže Triglav. Cijela utakmica od 40 minuta “stala” je u 60 sekundi gdje se odlučivao pobjednik. Na kraju mirniju ruku i “hladniju krv” na +30 su imali momci iz Posušja te odnijeli pobjedu – 66-62!

Instangram

Konačni poredak: 1.mjesto KK Lions, 2.mjesto KK Livno, 3.mjesto BSC Bratislava, 4.mjesto ŠK NEVER STOP, 5.mjesto KK Posušje , 6.mjesto KK Triglav, 7.mjesto KK Amfora, 8.mjesto KK Podstrana.

Sve rezultate pogledati OVDJE

Najbolja petorka turnira: Luka Ramljak KK Posušje, Dobis Šimon BSC Bratislava, Koharević Muhamed KK NEVER STOP, Nuhić Haris KK Lionsi i Luka Raspudić KK Livno.

TikTok videa OVJDE

NAJČITANIJE OBJAVE