NaslovnicaNogometHvala za 5 godina vjernosti!

Hvala za 5 godina vjernosti!

Sedam sportova, deset turnira, preko 10 000 fotografija, prijenosi uživo – LIVE STREAM polufinala i finala i drugih događaja, intervjuji, preko 50 TIME OUT – radio emisija sa djecom, vijesti ….. 

Hvala što nas pratite, što nam dajte smisao rada! Preko 4.000 pratitelja na Facebooku na dvije stranice ; Sport Makarska i Makarana – liga prvaka, skoro 1.000 pratitelja na Instagramu, 350 pretplatnika na Youtubu. Broj ulaza na web stranicu je odavno prošao broj 5.000.000 ulaza, a novootvoreni kanala na twitteru je krenuo polako ali sigurno. Hvala organizatorima turnira koji su nam dali povjerenje da ih medijski promoviramo i pratimo kako bi njihovi turniri dobili jednu dimenziju više – jer sada roditelji, prijatelji , rodbina i svi ostali mogu pratiti uspjehe svoje djece koji dolaze na turniri u Makarsku. Malim sportašima dajemo mogućnost da njihov nastup ostane zauvijek digitalno zapisan, kao i iskustvo nastupa na radiju ili u intervjuima za web.

Kao pravi zaljubljenici u makarski sport, vođeni mišlju da ga još više približimo široj masi, pa i van granica Makarske, osnovna misao projekta Sport Makarska koja se temeljila u potpori organizatorima Makarskih sportskih turnira, prerasla je u pravu poveznicu među dionicima sportskih aktivnosti – od samih natjecatelja, njihovih trenera, organizatora, sportskih udruga, medicinara, sportskih institucija.  Ogroman trud, entuzijazam i sati volonterskog rada ništa ne bi vrijedili da pruženu ruku nisu prihvatili organizatori turnira na čemu im od srca zahvaljujemo.  Posebno HVALA našim sponzorima koji pokrivaju  osnovne troškove funkcioniranja projekta, a samim time indirektno ulažu i u makarski sport.
 
ZU Ljekarna Vuković Makarska, Mr. Wok, ISKOPI Čović/Lucky me, Pastor – tvornica vatrogasnih aparata, autoškola Braco company – su naši sponzori od samih početaka rada. Velika zahvala ide njima, obzirom da u današnje vrijeme bez njihove financijske potpore ne bi uspjeli opstati u svijetu medija. Petogodišnji rad je zapazila i renomirana firma iz Osijeka BELA Sport koja je od 2020.g – naš novi sponzor. Pogodnosti koje sponzori imaju su – reklamiranje loga, linka i najnovije prikazivanje video reklame u prijenosu uživo polufinala i finala, na cijelo godišnjoj razini. Medijska prijateljstva sa Hercegovina in. , Sportskim novostima, Radio Makarskom rivijerom, HNTV, SPTV i Dalmatinskim portalom – samo pokazuju ozbiljnost Sport Makarske u svom radu. Turniri su dobili još više medijskog prostora na raznim razinama, a naši sponzori na vidljivosti.

Sport Makarska –  priča koja traje! 

A kako ne bi ostali samo na ovom – pripremamo jedno “malo” iznenađenje za sve ljubitelje Youtube kanala – USKORO ….

Vaš Sport Makarska tim!  

NAJČITANIJE OBJAVE