NaslovnicaNogometMakaranaČeka se rasplet !

Čeka se rasplet !

Za današnji dan bi svakako najavili – tri od četiri utakmice koje direktno odlučuju o kandidatu koji prolazi ili čeka!

Stanje na tablici je tako da neriješeni rezultat može odgovarat ekipi ali kako je u pitanu mali nogomet gdje golovi padaju unutar par sekundi nitko se ne želi kockati – gol u posljednjoj sekundi = odlazak kući! Čeka nas uzbudljiva 4 sata malog nogometa u gradskoj sportskoj dvorani za 15kn pogledajte sve utakmice (djeca 5kn)!

Najava za četvrtak (danas) – 28.12.2017.g.
17:00h Tolo Trade v Tuka-taka
18:00h Pivo u boci v Duće (odlučuje o prolasku u završnicu)
19:00h Botanović sladoledi v Mali plamen (odlučuje o prolasku u završnicu)
20:00h Želuša v Ploče (odlučuje o prolasku u završnicu)

Odigrane su 4 utakmice prvog dana 3.kola u kojem su pobjedu ostvarile ekipe : Brela, Binvesta, Bezimenih i Marineta cluba! Tim pobjedama su prolaz u osminu osigurale ekipe Marineta club, Konoba Tomić i Brela, dok su Bezimeni “sjeli” na 3.mjesto skupine C sa 3 boda i +2 gol razlikom. Morat će pričekati još dva dana kako bi znali da li su putnici u završnicu ili ne. Binvest je pobijedio Gornju valu i “uzeo” drugo mjesto na tablici, a Vala će također čeka rasplet kola jer su treći na tablici sa –3 gol razlikom, što im ne ide u prilog!
Iz igre su danas porazima ispali Kingtrade i CB Vice – 3:5, odnosno 10:1. Baš ovaj rezultat od 10:1 je Bezimene ostavio u igri. Čast CB Vice je ovaj put spasio Marino Fijamini, nakon fantastičnog proigravanja Ivana Talaje iz kornera, dok su za oproštaj Kingtrade zabijali Lalić i Herceg!

Rezultati 3.kola :
17:00h Kingtrade 3 – 5 Brela
18:00h Gornja vala 1 – 5 Binvest
19:00h Bezimeni 10 – 1 CB Vice
20:00h Konoba Tomić 4 – 6 Marineta Club

NAJČITANIJE OBJAVE