NaslovnicaNogometMakaranaAutoškoli ljepotica turnira, Binvest “pojeo” Botanović sladoled, a Imoćani muški pali!

Autoškoli ljepotica turnira, Binvest “pojeo” Botanović sladoled, a Imoćani muški pali!

Foto: Miroslav Dudaš

Čutura, Galić, Kozarić, Mandurić “jedu” sladoled

Prva utakmica između CB Ankore i Vile Jukić je odgođena sa sutra 04.01 (srijeda) sa početkom u 17.00 h, a izvlačenje parova polufinala je odmah po završetku odnosno oko 18.30h.

Ljepoticu turnira su priredili Sveučilište u Splitu i CB Camel/AŠ Kružni tok. Iako je regularni dio završio “tek” 1:1 pogodcima Glavine i Gotovca, oko 350 gledatelja je moglo uživati u pravoj muškoj malonogometnoj utakmici u kojoj su ovaj put sudci bili na nivou. Cijelu snimku utakmice, kao i šesterce u kojima su pobjedu odnijeli CB Camel/AŠ Kružni tok možete uskoro pogledati na našem youtube kanalu.

Druga utakmica dana između Binvesta i Botanović sladoleda, je ponudila čak 7 pogodaka i primjer kako se NE postupa sa vratarom kod rezultata 0:1. Naime, na odlično proigravanje Buzova na drugu stativu, Buljan je imao prazna vrata, za 1:1 i povratak Botanovića u igru u prvom poluvremenu, što je svakako protiv odličnog Binvesta – potrebno! Međutim, nije promašio – sačekao je vratara da se vrati i pokušao “složiti” lažnjak viška što je bilo dovoljno da ovaj iskoprca loptu iz praznih vrata i tako je sačuva netaknutu. Nakon toga – na terenu je samo jedan ekipa – Binvest. Poluvrijeme umjesto 1:1, 2:0 za Binvest. Početkom drugog dijela – Čutura, Galić, Kozarić, Mandurić “jedu” sladoled , dok Bajamić u 21.min postiže počasni pogodak. Sportski su stisnuli ruku i priznali poraz – a Binvest se, uz CB Camel/AŠ Kružni tok upisao na listu polufinalista!

Treća utakmica Vinarija Pilač/IDEA Namještaj protiv CB Formule. Kako smo i napisali u najavi favoriti na papiru su favoriti na papiru, parket je parket. Saša Subotić u prvom poluvremenu postiže dva pogotka i kod 2:0 u 7 minuti su vi mislili da je gotovo. Međutim, veliko srce i borbenost imoćana je pokazala zašto su ovako daleko dogurali. Tandem Cvetković i Šimić su radi velike probleme rutinerima iz Vrgorca, koji su u jednom momentu prihvatili igru jurnjave i opasno visili na terenu. Sveprisutni Mario Herceg je sa nekoliko odličnih i refleksnih obrana držao glavu iznad vode vrgorčanima. Međutim, jednostavno je morala ući – Mario Šimić u 17.min za 2:1 i dramu! Nakon pogotka, imoćani su krenuli punim srcem i životom, do iznemoglosti, a vrgorčani su izdržavali sve napade. Nisu popustili i kada je CB Formula krenula sa golmanom igračem, vrgorčani u 29. minuti pogođaju za konačnih 3:1 – Duško Martinac. Ostaje žal imoćana, jer prikazanom igrom , žarom, pristupom, su najmanje zaslužili šesterce pa – ko koga – ako ne i sva tri boda u regularnom dijelu, ali kako to u nogometu biva – ne pobjeđuje uvijek bolji, nekad je potrebna i sportska sreća koja je ovaj put bila na strani Vinarije Pilač/ IDEA namještaja!

Sutra je BESPLATAN ULAZ za susret između CB Ankore i Vile Jukić – 17.00h!!

NAJČITANIJE OBJAVE