Dramatičan dan

Foto: M.Dudaš

Sve tri utakmice koje su se odigravale danas su uvertira za osminu finala. Kvaliteta, golovi, driblinzi, disciplina, samo je pokazala da će dva dana osmine finala biti šteta propustiti ukoliko ste ljubitelji malog nogometa.

Villa Jukić i Mrvelji-Binvest, poznanici od prije tri dana kada su na još jednom turniru susreli, ali ovaj put u finalu, pružili su jednu “brzopoteznu šahovsku partiju nogometa”. Krešimir Crnogorac je načeo 0:1 ali i završio 2:4, Čorluku, Tomića, Hrkača i društvo, koje je i ovaj put imalo problema sa prijevozom, odnosno dolaskom na utakmicu. Fair play su pokazali momci Mrvelja, koji su bez problema prihvatili kašnjenje i odlučili pobjednika sportski na parketu. Konoba Tomić i Tići u drugom susretu su također odlučivali o poretku na tablici. Kako to biva kada je u pitanju Konoba Tomić od 1 – 30 minute se ide punim gasom, a poslije – na pizzu. Ovaj put je protivnik bio puno kvalitetniji i spremniji , što se vidjelo i na rezultatu 3:2. Pružena igra samo može veseliti jer u osminu finala idu dvoje dobre ekipe. I kako to ne može bez drame – FS Mario protiv Gornje vale – za prolaz u ždrijeb osmine finala. Adriano Pečar 0:1 , nakon pogreške Musinova , kraj poluvremena Gornja vala u ždrijebu (odgovara im i neriješeni rezultat). Početkom drugog dijela, susret u dramu vrača Vedran Kazazić 1:1, a Mirko Selak pogotkom za 2:1 usmjerava utakmice. Gornja vala se primirila i pričekala posljednje 3 minute kada je krenula na sve ili ništa – ispalo je ništa jer Kazazić pogađa za 3:1 i do kraja se rezultat nije mijenjao. Vrijedi istaknuti potez Žarka Viskovića koji je uz aut liniju nanizao čak trojicu “frizera”, prevario Novaka na vratima ali lopta od stative izlazi van gola. Ovacije 300 gledatelja u dvorani dovoljno govore o potezu dana, ali ostaje pitanje što bili bilo da se lopta “zakoprcala” u mreži za 2:2.
Bilo kako bilo dramatični dan tu nije završio – uslijedilo je izvlačenje parova osmine finala u kojem se NISU mogli sastati – PRVOPLASIRANE ekipe , ekipe iz iste skupine te DRUGOPLASIRANE. Ždrijeb je nemilosrdan i već sad spojio ekipe koje su po nekima “viđene” u polufinalu-finalu. Parove smo prenosili uživo, a tokom dana ćemo saznati dan i satnice odigravanja utakmica i obavijestiti Vas!

Prethodni članak
Sljedeći članak

NAJČITANIJE OBJAVE