NaslovnicaNogometMakaranaCB Mikado-Lucky me, Villa Jukić, Pivo u boci i Konoba Tomić-Brač!

CB Mikado-Lucky me, Villa Jukić, Pivo u boci i Konoba Tomić-Brač!

Foto: M.Dudaš

Konoba Tomić je danas pokazala koliko im malo treba da se vrate u igru i uzmu što im je ponuđeno. Naime, Veljko Zelić i Mario Topić su kod vodstva Brela CB Nippera imali sve u svojim nogama kod rezultata 1:0. Dvije stopostotne prigode su zapucali u svega 60-tak sekundi, da bi im se to obilo o glavu te umjesto 3:0 na semaforu je bilo 1:1 pa 1:2.

Ivo Prugo i Antonio Dragičević su u dvije minute “srušili” sve što su Brela uporno do tada gradilia. Nažalost po Brela, “Bračka kućica” je izdržala sve napade i na kraju donijela prvog četvrtfinalistu drugog dana osmine finala. Treba spomenuti da su Brela CB Nipper nastupila bez Mate Ribičića, sigurno najiskusnijeg igrača u svojim redovima. Da je došao – tko zna što bi bilo kod rezultata 1:0 ?!?

Debitanti protiv viceprvaka – Mrvelji-Binvest protiv Pivo u boci. Nakon taktičkog ispitivanja snaga kroz cijelo prvo poluvrijeme, obje mreže su ostale netaknute. Početkom drugog dijela se ukazuje Ante Barač. Mala nesmotrenost Mrvelja u 19.minuti koju unutar 6 metara kažnjava Barač pogotkom za 1:0 što je usmjerilo daljnji tijek utakmice. Nakon toga , inicijativu su preuzeli Mrvelji, dok je Pivo u boci znalački čekalo svoju šansu. Čekalo i dočekalo u 20.minuti u liku i djelu Marka Vidića, koji vrlo emotivno kao i cijela ekipa proslavlja pogodak za 2:0. Dovoljan pokazatelj da Mrvelji nisu tako lagan protivnik kako se čini. I šećer na kraju, u 29. minuti u stilu Ivice Kostelića, Ante Barač od centra do gola za konačnih 3:0 i uz ovacije oko 450 gledatelja, završava utakmicu. Pokušali su i sa golmanom igračem, ali ostaje dojam da su Mrvelji-Binvest mogli i morali više s obzirom na prikazano do sada. Vjerujemo i nadamo se da ćemo ih još viđati na budućim Makaranama!

Vila Jukić protiv CB Monaca na pogon Ante Čorluke! Neki se još nisu ni smjestili u dvorani, , neki niti zagrijali, a na semaforu je bilo 0:2 za Vilu Jukić. Od prve minute se vidjelo da je Vila Jukić ubacila u 5 brzinu i do poluvremena je bilo 0:3. Daleko od toga da CB Monaco nije imao svoje prigode. Pogađali su Novak, Krištić, Bagarić za smanjenje vodstva, ali to je bila večer Čorluke i Hrkača koje je jednostavno bilo nemoguće zaustaviti na terenu bez obzira na sve.

I posljednja utakmica dana CB Mikado-Lucky me protiv MNK Ploče. Rezultatski reklo bi se lagana pobjeda CB Mikada od 3:0, ali na terenu i tribinama je bila “vatra”. Golmani su imali pune ruka posla, ali mreže miruju sve dok Tomislav Puljić nije slomio obranu Pločana u samoj završnici prvoga dijela za 1:0. “Držao” je Mikado tako sve do 21-22 minute kada Pločani pokušavaju sa golmanom igračem. To im je “za nagradu” donijelo još dva primljena pogotka od Dominka Radalja za 2:0 i konačnih 3:0. Sporni detalj utakmice se dogodio početkom drugog dijela kod rezultata 1:0, gdje igrača Mikada lopta pogađa u ruku na rubu šest metara ili unutar šest metara?! Sudac je presudio da je bila van – Pločani ne koriste tu izglednu priliku za poravnanje i povratak u utakmicu. Cijelu utakmicu možete uskoro pogledati na našem YOUTUBE KANALU.

NAJČITANIJE OBJAVE