NaslovnicaNogometMakaranaFavoriti na papiru,ne i na parketu!

Favoriti na papiru,ne i na parketu!

Iako je današnji dan bio osiromašen za jednu utakmicu, uzbuđenja nije falilo. Prva utakmica je završila 3:3 između King Grafika i Jocinih tići. Nikola Zelić i Ante Vuković su osigurali vodstvo od 3:1, ali su im račune pomrsili Vinko Pear i Rade Miletić koji je s(p)retnim pogotkom u 29.minuti susreta donio bod Jocinim tičića ili bolje rečeno “odnio dva” King Grafici.

Obje ekipe imaju matematičke šanse u borbi za drugo mjesto, koje vodi u ždrijeb osmine finala. Za osvajanje drugog mjesta, Jocini tići trebaju pobjedu protiv Pekare Samčović, a King Grafika protiv Mikada-Lucky me.
Druga utakmica dana spada u par najboljih do sada. Papirnati favoriti Svadbeni salon Bagušić, prošlogodišnji osvajači, protiv debitanata Veselko Mate. Malo tko je u dvorani i oko nje, očekivao ovakav rasplet. Josip Bagarić , 8.minuta i SS Bagušić vodi 1:0. Kada su svi očekivali “potop” Veselka, momci u plavome, su ubacili u brzinu više. Boris Bačak, golman SS Bagušič, je opravdao prošlogodišnju nagradu za najboljeg vratara, dobivenu od Organizatora i do kraja prvog dijela zadržao svoju mrežu čistom. Početkom drugog dijela, Josip Serdarušić, 20.min 2:0 – mnogi su rekli gotovo. Mnogi, ali ne i Radić, Tomas, Brnić, Gojak. Počele su teći ,kao na traci, šansa za šansom, u kojima je Bačak bio na mukama. Jedan takva je sjela Marku Radiću u 23.minuti za 2:1. Zalaganje, htijenje, borba, ali i znanje nije ostavilo publiku bez emocija. Svaka šansa, svaki potez se nagrađivao pljeskom. Bagarić i Šimić su sa dva pogotka odveli “salon” na mirnih 4:1, međutim Tomas u 28.min pogađa za 4:2 i odvodi utakmicu u neizvjesnost. Do kraja se Bačak istakao obranama i zaslužio već sada ući u uži izbor za najboljeg vratara jer – tko zna kako bi bilo da nije imao svoj dan.
Bistro Palam Pusak i MNK Ploče su na kraju dana odigrale 2:2, zasluženo podijelili bodove i čekaju svoje protivnike u trećem kolu.

NAJČITANIJE OBJAVE