NaslovnicaNogometMakaranaFinale: Marineta club vs Tolo trade

Finale: Marineta club vs Tolo trade

Makarana liga prvaka 2017.g će dobiti novog, 7.po redu pobjednika jedinstvenog božićno-novogodišnjeg turnira u Makarskoj!
Marineta club vs Tolo trade ?!

Kako smo najavljivali od samog početka, u finalu su dvije ekipe koje su bez poraza prošle sve utakmice Makarane lige prvaka 2017.g! Marineti clubu su na putu do finala stajale ekipe: CB Vice 17:1, Bezimeni 2:5, Svadbeni salon Bagušić/CB Tropicana 2:2 –penali 5:4, Želuša 0:8 i Blato na Cetini 1:4.

Najteža njihova utakmica je bila protiv Bagušić/CB Tropicane gdje su vodili 2:0, pa se na šesterce morali “čupati”. Tu se iskazao kvalitetom Filip Bašković, obranivši presudan šesterac te osigurao prolaz dalje –pokazat će se do finala! Tom izvedbom svakako je ušao u uži izbora za najboljeg vratara turnira, al pričekajmo finale! Dudu je trenutno drugi strijelac turnira sa 10 pogodaka, Tomislav Mrkonjić je prvi sa 16.(od toga 5 u osmini finala protiv Konobe Tomić), ali pričekajmo kraj finalnog susreta!

Za razliku od njih Tolo trade nije tako “lagano” došao do finala. Odmah u prvoj utakmici su im život zagorčavali svadbeni salon Bagušić/CB Tropicana. Tijesna pobjeda 2:1, pogotkom Bralića u 20.minuti susreta. Agrogortus u najboljoj svojoj pruženoj partiji je “pao” 6:1, Tuka taka 9:4. Zatim na red dolaze MNK Duće. Rezultatski kao protiv Bagušić/CB Tropicane 2:1, ali je Jerončić za Duće “tek” u 30.minuti pogodio sa smanjenje vodstva – prekasno. Stari dom Ivkušić je pokušao nešto u odličnoj utakmici dana ali nije išlo – 3:1, u režiji Šuljića, Mišerde i Gotovca dovoljno da Tolo trade uđe u polufinale. Bisto Palma Pusak je dvije utakmice prije “živjela na aparatima “ i iskustvom rješavala utakmice, ali protiv Tolo trade nisu mogli. Tanka klupa, prožeti ozljedama,osim Smolje, malo raspoloženih u polufinalu rezultat su poraza od 6:1 , što je Tolo trade uvelo u finale.

Oba susreta polufinala možete pogledati na našem youtube kanalu – uskoro…

U borbu za treće mjesto idu Bisto Palma Pusak protiv Blata na Cetini. Pitanje je nakon poraza u polufinalu tko će prije skupiti glave, fizički se dignuti i odigrat sutra za pobjedu.
Finale : Tolo trade vs Marineta club , dvije ponajbolje ekipe turnira, redom fizički spremne, tehničko taktički moćne, sa iskustvom igranja teških utakmica. Marineta club je imala “lakši put” kroz turnir, dok se Tolo dva puta “mučio” za pobjedu. Marineta club ima prednost “domaćeg terena”, Tolo igra još jedno finale ,nakon finala – bilo kako bilo svakako nas očekuje najkvalitetnija utakmica turnira pa neka bolji pobjedi !

Sretno ekipama !

NAJČITANIJE OBJAVE