NaslovnicaNogometMakaranaŠto o turniru kaže najbolji igrač?

Što o turniru kaže najbolji igrač?

Foto: M.Dudaš

Zamolili smo najboljeg igrača Makarane 2015g.,da nam u par rečenica kaže nešto o sebi:

SM: Ante, “pokupili” se nagradu za najboljeg igrača Makarane 2015.g.- “tko je kriv za to?
– “Krivi” su najviše moji suigrači, jer su odreda sve kvalitetni igrači, dobra smo klapa i naravno to je rezultiralo da smo dogurali u završnicu turnira što mi je omogućilo da budem uopće u izboru za najboljeg igrača turnira i na kraju krajeva vi iz organizacije ste “krivi” sto sam tu nagradu dobio.

SM: Oduševljavali se publiku ali i Organizatora sa “biciklom” koja je mnoge bacala na pod, gdje ste je naučili “voziti”, gdje ste sve igrali?
– Prve nogometne korake napravio sam u HNK Tomislavu, kasnije me put odveo u Hajduk, Solin, Dugopolje pa u Premier ligu u Posušje i zatim u Prvu hrvatsku ligu u Croatia Sesvete kada se nažalost događa ona famozna akcija “Ofsajd” 2010. godine u kojoj bivam osumnjičen pa na kraju i osuđen. Kako sam izašao iz zatvora krajem 2014. godine pokušao sam se vratiti ponovo velikom nogometu u Nk Imotski igrajući pola sezone da bi na kraju “obisio kopačke o klin”, iako se volim našaliti da je moje ozbiljno igranje prestalo 2010. godine.

SM: Otkud Ante u Svadbenom slonu Bagušić-Tropicana?
– Kako sam igrao u Posušju upoznao sam dosta ljudi iz Posušja, pa tako i gazde Svadbenog salona Bagušić (Iku) i Tropicane (Faju), i kako su moji bivši suigrači – Bačak, Serdarušić, Bakula već igrali za njih turnire, zvali su me i ja sam se sa zadovoljstvom priključio, i evo već par godina kada mogu, igram za njih.

SM: Nogometni planovi za ovu godinu?
– Što se tiče velikog nogometa nemam više planova (haha) a što se tiče malog nogometa, u jednom razgovoru s prijateljem Bajamićem (bolje vodi momčad nego igra -hahahahhahaha) pozvao me da se priključim u Mnk Ustanik i u dogovoru s trenerom Nikolom Tomičićem i presjednikom Kovačevićem, igrat ću za njih drugi dio i pokušati izboriti ulazak u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu.

SM: Tko Vam je bio najteži protivnik na Makarani?
Definitivno Smile u četvrtfinalu, šteta što nas je ždrijeb tako rano spojio, te finalna utakmica i ekipa Marina Tučepi kojoj ovim putem čestitam na osvojenom turniru.

SM: Kako bi ocijenili turnir, organizaciju i medijsko praćenje?
– Želim ovim putem čestitati organizatoru što je ovaj turnir digao na vrlo visoki nivo te mislim da će ovaj turnir svake godine sve jači i jači biti. Imam samo riječi pohvale.

SM: Što bi poručili ostalim ekipama sa turnira?
– Da dođu i dogodine jer je ovo sigurno jedan od boljih i kvalitetnijih turnira u zimskom periodu u Dalmaciji.

SM: Vidimo li se dogodine?
– Obavezno, ne možemo se oprostiti s porazom 😉

NAJČITANIJE OBJAVE