NaslovnicaNogometMakaranaTko je ekipa koja brani boje Dugog Rata?

Tko je ekipa koja brani boje Dugog Rata?

Foto: M.Dudaš

Marin Terzić, kao vratar i voditelje ekipe CB Ancora iz Dugog Rata, donosi nam presjek ekipe, njihovo viđenje turnira, utakmica, protivnika i drugih sudionika turnira:

SM: Možete li nam ukratko reći kada i kako nastaje CB Ankora, tko je okupio ekipu, koliko ste i koje rezultata do sada postizali?
– Pa ekipa CB Ankore nastaje di drugo nego u našem omiljenom kafiću. Prije nekoliko godina smo se okupili na popularnoj kavi „oko podne“ na kojoj smo došli na ideju da malo prominimo stvari šta se baluna tiče. Juraj Grizelj je okupio ekipu i dobio zeleno svitlo od šefice za prijavu u Makarskoj. Inače ova ekipa nastupa samo na MAKARANI jer igrači igraju za druge ekipe iz mista (MNK Sv.Josip, GENOA HNS I MNK Sv Roko)

SM: Tko je sve za Vas nastupao i odakle su svi ti igrači?
– Igrači su svi iz mista i uz većinu mladih imamo podršku starijih i iskusnijih igrača Poput Nikole Tomića, Ivana Leje te Juraja Grizelja. A kroz nekoliko godina za nas su nastupali Marin Terzić,Nikola Tomić,Ivan Lejo,Juraj Grizelj,Marko Mladin,Marin Jukić,Mateo Vučemil,Ivan Voloder,Tomislav Miljak,Karlo Bilić,Boško Novaković,Duje Klarić,Luka Jurić,Mijo Mandurić,…

SM: Što vam je kao ekipi bilo na pameti kada ste vidjeli svoju grupu?
– Pa, samo jedna ekipa nam je bila poznata (FS Mario) a ostale smo nagađali ko bi mogao zaigrati za njih. Iako se puno ne zabrinjavamo protivnicima bitnije nam je stanje (mentalno i fizičko) samih nas, jer kroz nekoliko prethodnih godina smo sami sebi bili protivnici i ispadali na banalne načine.

SM: Kako komentirate protivnike u grupi i protiv koga je bilo najteže igrati?
– Iako po prikazanom nisu uvjerljivi, ekipa FS Maria je najkvalitetnija ekipa naše grupe. A što se tiče ostalih, igraju dobar nogomet iako mislimo da nemaju pretjeranih šansi u knockout fazi turnira (al želimo im svu sreću)

SM: Jeste li zadovoljni s nastupom svoje ekipe?
– Kao šta sam već rekao, ovogodišnji nastup je jedan od najlošijih otkako smo se okupili.

SM: Organizacija i medijsko praćenje turnira je po Vama kakvo ove godine? Što vam je smetalo a što bilo odlično na turniru?
– Organizacijom i medijskim praćenjem smo oduševljeni i bez ijedne zamjerke i to je jedan od razloga zasto se vraćamo svake godine.

SM: Kotizacije za turnir je 1000kn , kako ste se “našli” sa sponzorima?
Pa CB ANKORA (šefica Sanja) nas podržava već nekoliko godina i vjerujem da će i dalje.

SM: Vaš favorit za osvajanje Makarane 2015g.?
– To je teško pitanje,ali volili bi da ekipa FS Maria otiđe do samog kraja.

SM: Najbolji igrač i strijelac turnira – tko bi mogao biti?
– Za najboljeg grača se nadamo da će biti Mirko Jurjević koji je osvajao turnire sa CB Ankorom u Omišu,a za strijelce neznamo…

SM: Je li upitan Vaša prijava za iduću godinu? Planovi?
Definitivno dolazimo i sljedeće godine i nadamo se boljem rezultatu.

SM: Koji igrač u Vašoj ekipe pobjeđuje u “trećem” poluvremenu ?
Teško je koga izdvojiti, tu je konkurencija velika!! :-))))

NAJČITANIJE OBJAVE