NaslovnicaNogometMakaranaPropjevali Jocini tići!

Propjevali Jocini tići!

Foto: M.Dudaš

Kratki razgovor sa Pear Vinkom, kao voditeljem ekipe Jocini tići donosi nam zanimljive detalje Makarane 2015.g.

SM: Možete li nam ukratko reći kada i kako nastaju Jocini tići, tko je okupio ekipu, koliko ste i koje rezultate do sada postizali?
– Ekipa Jocinih tića nastala je prije lanjskog turnira Makarana, s idejom prijave na turnir Makaranu i iz želje da se okušamo na malom nogometu, jer ipak svi igramo i treniramo veliki nogomet. Ekipu je okupio Stipe Miletić i dao nam ovo ime u čast našeg trenera iz mlađih kategorija u Zmaju, jednom i jedinom Jošku Kosoviću. Nastupali smo jedino na Makarani, a najveći uspjeh nam je prošlogodišnja pobjeda protiv Vile Jukić i prvo mjesto te grupe sa stopostotnim učinkom, i naravno nastup te godine u osmini finala turnira.

SM: Tko je sve za vas nastupao?
– Nastupali su za Jocine tiće u ove dvije godine: Stipe Miletić, Rade Miletić, Goran Ivanac, Ante Brnić, Marin Visković, Nikola Bekavac, Krešo Lelas, Blažen Godinović, Mladen Gazilj, Josip Herceg, Marin Jović, Marin Bobanac, Joško Kosović igrač i trener i Vinko Pear.

SM: Kada ste vidjeli svoju grupu, što ste pomislili?
– Kada smo vidjeli grupu pomisli smo, Mikado je apsolutni favorit i protiv njih je cilj ne osramotit se, a za preostale dvije ekipe smo mislili da smo kvalitetom i znanjem u rangu s njim i nadali smo se prolazu grupe.

SM: Protiv koga je bilo najteže igrati i zašto?
– Najteže je ipak bilo u zadnjoj utakmici protiv Pekare Samčović, jer nam je ta utakmica bili za prolazak grupe i igrala nam je samo pobjeda.

SM: Jeste li zadovoljni s nastupom svoje ekipe?
– S nastupom i igrama sam zadovoljan kao i svi članovi ekipe, ali mislimo da je rezultat mogao i morao biti malo bolji.

SM: Kakva Vam je bila organizacija i medijsko praćenje turnira ? Što vam je smetalo a što bilo odlično?
– Organizacija i medijsko praćenje turnira su bili zadovoljavajući, iako uvijek može bolje, smetalo nam nije ništa jer tu smo radi zabave, ali nećemo vas ni puno hvaliti da se ne bi umislili (smijeh).

SM: Kako ste se “snašli” sa sponzorima s obzirom na kotizaciju?
– Snašli smo se nikako sa sponzorima, jer smo akontaciju platili iz svojih džepova, ali ne smeta nam to jer sve za dobru zabavu.

SM: Vaš favorit za osvajanje Makarane 2015g.?
– Naš favorit je ekipa Vile Jukić, jer je to ekipa koja pokazuje najviše od kada nastupa na turniru i svaka im čast.

SM: Najbolji igrač – tko bi mogao biti?
– Stvarno teško pitanje, jer stvarno ima puno odličnih igrača na turniru, ali za mene je to igrač Vile Jukić Tomislav Tomić.

SM: . Je li upitna Vaša prijava za iduću godinu? Planovi?
– Prijava nije upitna, a planovi su još se malo pojačati i probati dogurati barem do četvrtfinale turnira, a dalje što bud.e

SM: Koji igrač/i u vašoj ekipe pobjeđuju u “trećem” poluvremenu ?
– Ova ekipa u trećem poluvremenu daje i pokazuje najvišee, tako da ne bih nikoga isticao tu smo svi kao jedan.

To je bila ekipa Jocinih tića – simpatična i van terena! S obzirom da nastupaju već duži niz godina te da su svake godine jači i bolji, nadam se da ih iduću godinu vidimo bar jednu stepenicu više. Sretno momci!

 

NAJČITANIJE OBJAVE