NaslovnicaNogometMakaranaSočo pobjednik "trećeg poluvremena"!

Sočo pobjednik “trećeg poluvremena”!

Foto: M.Dudaš, ekipa Marina Tučepi

Debitanti na turniru pa odmah – dva pehara! Pohod na naslov prvaka Makarane-Lige prvaka 2015g. Marina Tučepi je započela pobjedom nad Tuka-Takom 5:3 a završili sa Svadbenim salonom Bagušić-Tropicanom 5:2. Na tom putu su još pobjeđivali ekipe : Ivanovi dvori, Pivo u boci, Tići (na šesterce), Pekaru Samčović i Vilu Jukić. Najneizvjesnija utakmica je bila ona protiv Tića (Široki brijeg) gdje su se Tići vratili nakon početnog gubitka od 2:0 na 3:3, da bi doslovno u posljednjih 5 sekundi susreta, Tići imali dva udarca sa svega 2-3metra od vrata gdje je Nikola Kirevski čudesnim obranama “spasio” Marinu od ispadanja. Odveo i proveo ih je kroz šesterce jer je obranom donio 6:4 konačan rezultat. Igrači koji su nastupali za Marinu Tučepi: na vratima Nikola Kirevski, Hrvoje Barišić, Igor i Ivor Šuljić, Ivan Gotovac, Ivica Peraica, Jadran Kirevski, Jure Trivković, Mario Tači, Zvominir Sočo i Mladen Bajamić kao voditelj-igrač. Samo dva igrača se nisu upisali u listu strijelaca od cijele ekipe : Zvonimir Soćo i Jure Trivković. Ivor Šuljić je postigao čak 9 ali ipak premalo da bi odnio laskavu titulu najboljeg strijalca. Kao ekipa su zabijali čak 36 puta! Druga titula najboljeg vratara je pak osvanula u vitrini Nikole Kirevskoga koji ju je višestruko zaslužio prikazanim obranama i partijama na Makarani. Tako su “pazarili” dva pehara u debiju!

Tko su ti momci Marine Tučepi, koje predvodi Mladen Bajamić igrač-voditelj, koji su taj dan igrali ČAK 3 finala, tko ih je skupio, okupio, uklopio – saznat ćemo kroz nekoliko pitanja za voditelja :

SM: Mladene, tko su ti momci, odakle dolaze i gdje igraju?
– Momci su iz Splita, znaju se dugo i dugo skupa igraju pa prema tome posjeduju nešto šta većina ekipa nema a to je amo reć zajedništvo. Svi su u nogometu neko u malom neko u velikom.

SM: Zašto i kako ime – Marina Tučepi?
– Marina Tučepi su došli od mog, amo tako reć, predsjednika kluba Jadran Tučepi – Nikše Viskovića i to je njegova ideja.

SM: Otkud ekipa na Makarani 2015.g?
– Ekipa je došla na Makaranu kroz internu šalu na treningu velikog balauna (Jadran Tučepi) zbog toga šta su tamo, lanjski finalisti zezali mene, Zvonu Soću i Nikolu Kirevskog. Ha, tako smo rekli da ćemo dovest naše prijatelje i tako se sve odvilo – iz šale!

SM: Na što ste pomislili kada ste vidjeli svoju grupu u kojoj igrate?
– Iskreno, nismo ništa jer imamo realno super jaku ekipu i dosta pojedinaca koji mogu igrat u manje više bilo kojoj futsal ekipi i to su pokazali igrajući ovu zimu čak – 4 finala

Najteži protivnik za igrat na turniru?
– Vila Jukić i Bagušići

SM: Vaša ocjena organizacije i medijskog praćenja turnira?
– Turnir je top po svemu, samo nek nastave tako.

SM: Komentirate li sudce i suđenje ili ipak ne?
– Suđenje je ok, al uvik može i mora bit bolje.

SM: Planovi ekipe Marina Tučepi?
– Dogodine se vratit i osvojit, a općenito ova ekipa igra pod drugim imenom ( il viktum ) sve ostale turnire.

SM: Po vama najbolji igrač, al i vratar turnira tko je trebao biti ? Zaslužene dodjele?
– Mario Tačio, može biti nova nada malog nogometa ode u Hrvatskoj, ako se bude pametno razvija i Nikola Kirevski koji je svojim obranama u polufinalu i finalu pokaza da je top golman

SM: Mislite li se prijavit i dogodine na Makaranu ?
– Da

SM: Tko pobjeđuje u “trećem” poluvremenu , kad je Marina u pitanje
– Zvone Soćo je svakako pobjednik svih trećih poluvremena do sada – ma di god da to bilo!

SM: Koga bi iz svoje ekipe izdvojili kao najboljeg pojedinca ?
– Mario Tači uvjerija me da će on možda bit taj za godinu – dvi o kojem će se pričat na veliko, premda 2 brata igor i ivor Šuljić su top igrači i na njih obratite pozornost.

SM: Možda poruka ekipama iz Makarane za iduću godinu ?
– Dođite u šta većem broju jer turnir to zaslužuje

NAJČITANIJE OBJAVE