NaslovnicaNogometMakaranaIntervju s ekipom Agrohortus

Intervju s ekipom Agrohortus

Foto: Miroslav Dudaš

Vrlo je nezahvalno nekoga posebno izdvajati jer smisao ekipe bi trebao biti prije svega druženje sa prijateljima, kako s igračima na terenu, navijačima na tribinama, tako i druženje van terena. Uz ovu formulu i kvalitetnu igru uspjeh neće izostati.

SM: Ante, Agrohortus, prva godina, pa nije baš bio u laganoj skupini?
– Slažem se, nismo ni očekivali da ćemo biti u laganoj skupini, ali isto tako da će se kuglice tako poklopit da budemo u izrazito prijateljskoj što se na terenu nije moglo vidjeti. Jako sam ponosan na svoje momke koji su ipak izabrali društvo prije svega s obzirom da su neki naši stožerni igrači odbili mnogo jače ekipe kako bi igrali za svoje društvo. U ovo božićno vrijeme ovaj turnir dođe kao reprezentativna obaveza gdje se igra s guštom i ponosom. Hvala im na tome!

SM: Kako bi komentira igru svoje ekipe, a kako protivnika?
– Izrazito sam ponosan na igru i angažman svoje ekipe s obzirom da je ekipa mlada, talentirana, srčana, s velikim potencijalom u budućnosti, i prije svega društvena što je bio prvotni cilj kako na terenu tako i van terena. Igra je bila vrlo odgovorna i zrela, ali presudio je nedostatak iskustva u jakim utakmicama. Naši protivnici, ekipe Veselka i Bistro Palme Pusak, inače naši veliki prijatelji igrali su na vrlo visokom nivou i ukazali na naše nedostatke koje moramo popraviti za sljedeće turnire. Velike zahvale šaljemo našim vjernim navijačicama i navijačima koji su nas bodrili tokom cijelog turnira i koji su svojim dolascima uveličavali naša druženja i nakon utakmica.

SM: Najbolja ekipa po tebi na Makarani 2016.g je koja i zašto?
– Vrlo je nezahvalno nekoga posebno izdvajati jer smisao ekipe bi trebao biti prije svega druženje sa prijateljima, kako s igračima na terenu, navijačima na tribinama, tako i druženje van terena. Uz ovu formulu i kvalitetnu igru uspjeh neće izostati.

SM: Po tebi da li je ovo bila igrački najkvalitetnija Makarana do sada?
– S obzirom na prethodne godine smatram da ovo nije bila igrački najkvalitetnija Makarana, ali drago mi je vidjeti dosta uigranih ekipa što je ipak važnije nego individualna kvaliteta.

SM: Suđenje?
– Suđenje prema mojoj ekipi je bilo više-manje korektno i profesionalno odrađeno, pogotovo kad se uzme u obzir suđenje cijelog turnira gdje je nekoliko ekipa izrazito oštećeno. Suđenje bi trebalo biti pošteno s istim kriterijima prema obje ekipe, a ne da suci budu u centru pažnje za vrijeme i nakon utakmice.

SM: Organizacija turnira?
– Kao ekipa smo zadovoljni s organizacijom, ali bi željeli ukazati na neke nedostatke. Pod hitno bi se trebao riješit problem sa ekipama koje nedolaze na odigravanje utakmica jer svojim nedolaskom oštećuju protivnike željne odigravanja, druženja, stjecanja iskustva, navijače na tribinama, a ne samo igranje za novac i prestiž. Nakon toga trebali bi obratiti pozornost na suđenje da se nedogađaju više takvi previdi na nečiji štetu ili korist. Isto tako trebali bi turnir marketinški podići na veći nivo tako da voditelji ekipa prvo biraju Makaranu a tek onda ostale turnire.

SM: Vidimo li se dogodine?
– Vidimo se dogodine, godinu iskusniji, jači i spremniji.

NAJČITANIJE OBJAVE