NaslovnicaNogometMakaranaJerko Radić, gospodin Kružičević i topla kava u Kavani Fritula

Jerko Radić, gospodin Kružičević i topla kava u Kavani Fritula

Foto: Miroslav Dudaš

Ivan Mihovilović, na žalost propušta finale, radi drugog žutog kartona u polufinalu, ali donosi ocjenu iz kuta ekipe koja je od prvog do zadnjeg dana na turniru :

SM: Tko je “kriv” za okupljanje ekipe?
– Najviše je “krivo” naše zajedništvo koje nas prati od davnih dana zbog povezanosti igranjem velikog nogometa. Jednostavno smo “kliknuli”, živimo jedan za drugoga, a to su prepoznali mnogi dobri ljudi koji nam pružaju pomoć jer nije jednostavno u ovim vremenima igrati mnogobrojne turnire.

SM: Otkuda sponzori?
– Tu kemiju su prepoznali mnogi ljudi, ali najviše moramo istaknuti našeg najvećeg navijača Jerka Radića koji živi s nama svaku utakmicu iako zbog privatnih obaveza nije u mogućnosti prisustvovati svakoj. Slavlja u CB Camelu nakon pobjeda su neopisivi osjećaji. Uz njega moramo istaknuti i gospodina Kružičevića koji nam uskoči u pomoć kad god nam je potrebno, a zbog AŠ Kružni tok redovito sigurno dolazimo na natjecanja. Uz njih imamo i ostale sponzore koji nam pomažu u svim situacijama, a nema boljeg početka dana u kojem igramo važnu utakmicu od tople kave u Kavani Fritula.

SM: Vaši dojmovi o turniru, organizacija, medijsko praćenje?
– Makarana je nakon neprikosnovene Kutije Šibica najbolje organiziran turnir na kojem smo nastupili, a bili smo u svim dijelovima Lijepe naše pa i šire. Izvještaji sa sportmakarska su objektivni, duhoviti i definitivno bi se drugi mediji trebali ugledati na taj portal. Organizatori su gostoljubivi i nemaju favorita kojeg bi “gurali” što je slučaj u mnogim drugim turnirima.

SM: Ocjena igre Vaše ekipe i protivnika?
– Naša igra je u svakoj utakmici varirala od crnih rupa koje su srećom malo trajale te bismo izgledali loše do odlične kombinatorike kojim smo lomili sve ekipe, a na ovom turniru loše ekipe nema. Ipak, najviše su se istaknule ekipe koje smo izbacili kad je bilo najbitnije. Momci iz Posušja sa obranom koja se rijetko viđa na dalmatinskim parketima su nas zadivili, a Sveučilište Split ne trebamo uopće spominjati jer je riječ o momcima koji su trenutno najbolji u ovom kraju i naši su najveći rivali. I njihova i naša prednost je što tek ulazimo u najbolje godine te se nadamo da ćemo se susresti u još dosta utakmica, po mogućnosti završnica.

SM: Vidimo li se dogodine?
– Toliko smo zadovoljni turnirom da bi se moralo dosta toga ispriječiti da se ne vidimo dogodine.

NAJČITANIJE OBJAVE