NaslovnicaNogometMakaranaIntervju s ekipom Veselko Mata

Intervju s ekipom Veselko Mata

Foto: Miroslav Dudaš

Ovo je u igračkom pogledu vjerojatno bila najkvalitetnija Makarana, puno je došlo pravih malonogometnih igrača koji igraju našu 1. i 2. malonogometnu ligu, a i igrača velikog nogometa, koji su pravi malonogometni znalci. Tako da je po meni bio jako kvalitetan turnir jer se moglo vidjeti dosta dobrih i kvalitetnih utakmica – istaknuo je Teo Miočević, voditelj ekipe Veselko Mata.

SM: Teo, ove godine Veselko – u laganoj skupini?
– Ove godine smo upali u skupinu gdje su sve ekipe imale podjednake šanse za prolazak, za razliku od prošle godine kad smo bili u skupini sa dosadašnjim osvajačima turnira. Hvala Bogu uspili smo proći skupinu što nam je i bio cilj prije početka odigravanja 1. utakmice.

SM: Kako bi komentirao igru svoje ekipe, a kako protivnika?
– Moja ekipa je ove godine odigrala dobar turnir, imali smo par igrača od prošle godine i doveli smo prave momke da dopune ovogodišnju ekipu. Nažalost da nije bilo gređaka sudaca u osmini finala na štetu naše ekipe, tko zna dokle bi dogurali. Ovim putem mojim momcima od srca zahvaljujem što su skupili glave i došli odigrati utakmicu za mene i nažalost moga pokojnog oca koji je 2 dana prije utakmice iznenada preminuo. Što se tiče ostalih ekipa u našoj skupini svi su se momci borili za svoju ekipu časno i pošteno, kako uvik u zivotu biva netko je dobija i proša dalje, a netko izbgubio i mora ispasti  iz turnira.

SM: Najbolja ekipa, po tebi na Makarani 2016.g je koja i zašto?
– Ja ću uvik reći da su moji momci bili za mene najbolji na turniru. Pogotovo nakon tragičnog događaja koji ih je pogodio nakon smrti mog oca Za mene će oni biti uvik najbolji, jer triba doći i skupit hrabrosti za odigrati utakmicu.

SM: Ovo je bila igrački najkvalitetnija Makarana do sada?
– Slažen se s tvojom konstatacijom da je ovo igrački vjerojatno bila najkvaitetnija Makarana, puno je doslo pravih malonogometnih igrača koji igraju našu 1. i 2. malonogometnu ligu, a i igrača velikog nogometa, koji su pravi malonogometni znalci. Tako da je po meni bio jako kvalitetan turnir jer se moglo viditi dosta dobrih i kvalitetnih utakmica.

SM: Suđenje?
Što se tiče suđenja na ovogodišnjem turniru – bilo je jako dobrih odsuđenih utakmica, ali nažalost ljudi u žutome ili crnome kako se kad obuku su uvelike i uništili turnir sa svojim nonšalantnim i katastrofalnim suđenjem naročito u utakmicama osmine finala. Moje je mišljenje da kad već dođu na utakmicu i plaća im se to što dolaze, da dođu maksimalno ozbiljno i odsviraju utakmicu, a ne da ih boli neka stvar za turnir i igrače koji sudjeluju na turniru.

SM: Organizacija turnira?
Organizacija turnira je bila kao i svake godine na dosta dobrom nivou. Samo bi organizatori turnira morali biti malo strožiji prilikom dozvoljavanja kašnjenja ekipa, jer ima puno i previše tolerancije. Ekipama koje se budu prijavljivale iduće godine tribalo bi u startu kazati neke propozicije turnira, jer ako mogu momci s Brača doći na vrime na utakmicu i poštovat satnicu onda to može bilo koja ekipa koja dolazi na turnir.

NAJČITANIJE OBJAVE