NaslovnicaNogometMakaranaPo nazivu debitanti, po igri prepoznatljivi!

Po nazivu debitanti, po igri prepoznatljivi!

Foto: Miroslav Dudaš

Turnir je organiziran prema najvišim standardima, tu prije svega dajem pohvalu za prvoligaške suce, vi ste jedni od rijetkih koji ništa ne preupuštaju slučaju i na tome vam zahvaljujemo, mala opasku ipak moram dati nagradnom fondu, za koju smatram da je mali prema prijavljenom broju ekipa!

SM: Vinarija Pilač i IDEA namještaj – kako nastaje ideja ekipe?
– Poznato je da moja ekipa igra veliki broj turnira. U dogovoru sa mojim prijateljem Srećkom Toljem dogovorija sam se da igramo i ovaj turnir!

SM: Dobro iskorištena pauza za igrače ili je ljubav prema malom nogometu ipak presudna?
– Pa mislim da je oboje, i pauza te prije svega ljubav prema futsalu!

SM: Vaši dojmovi o turniru, organizacija, medijsko praćenje i paralela sa drugim turnirima s obzirom da ih igrate?
– Turnir je organiziran prema najvišim standardima, tu prije svega dajem pohvalu za prvoligaške suce, vi ste jedni od rijetkih koji ništa ne preupuštaju slučaju i na tome vam zahvaljujemo, mala opasku ipak moram dati nagradnom fondu, za koju smatram da je mali prema prijavljenom broju ekipa!

SM: Ocjena igre Vaše ekipe i protivnika s obzirom da ste u završnom danu?
– Veliki broj ekipa a i igrača se prijavljuje na turnire da bi došao do završnog dana, tako da sam sa tim zadovoljan ali nisam sa onim što ne igramo zadnju utakmicu turnira; što se tiče protivnika mogu reći da je to jedna odlična ekipa, poznajemo se odlično a i igrali smo međusobno veliki broj utakmica na raznim ljetnim i zimskim turnirima!

SM: Vidimo li se dogodine?
– Kako se kaže kod nas: Ako Bog i srića daju i bude zdravlja, naravno da se vidimo dogodine!

SM: Poruka našim čitateljima za kraj turnira?
– Pozivam sve gledatelje da dođu na završni dan i podrže organizatore, te podrže ovaj hvalevrijedan turnir, a onima kojima je hladno, pozivam da dođu jednom u Vrgorac, u ovim zimskim uvjetima, pa da osjete šta je hladnoća u dvorani! 

NAJČITANIJE OBJAVE