NaslovnicaNogometMakaranaIntervju sa Mrvelji Binvest i Marinom Tučepi

Intervju sa Mrvelji Binvest i Marinom Tučepi

Foto: Miroslav Dudaš

(Počinje utrka za “NOVOG” prvaka Makarane Lige prvaka 2016.g. u organizaciji Makarskog sportskog centra, jer kako stvari stoje – “STARI” nema namjeru braniti naslov ?! ) …

Mrvelji Binvest , možda i jedna od najzanimljivijih ekipa turnira , mladi debitanti koji nikoga nisu ostavili ravnodušnima kada je malinogomet u pitanju. Njihova igra, odnos prema protivniku , organizatoru i sudcima je bila za primjer mnogima. Hoće li nastupiti i ove godine u istom ili mješanom sastavu, kao i Marina Tučepi prošlogodišnji osvajači – pročitajte u zanimljivom nastavku :

Dominik Begić:

1. Kakvo je Vaše iskustvo igranja na prosloj Makarani?

Moje iskustvo je jako dobro iako sam još mlad, ali svakako je ovaj turnir prošle godine donio veću sigurnost u mom igranju. Stoga preporučujem da dođu i da se zabave u toj savršenoj dvorani.

2. Jeste li zadovoljni postignutim rezultatom i hocemo li Vas gledati ove godine ?

Pa rezultat je mogao biti još bolji jer smo imali savršenu ekipu, skupili smo najbolje momke iz Posuške općine i prijavili se,onda ispali u četvrtfinali što nesretno što nespretno, neiskustvo je učinilo svoje i tako smo ispali na naivan način. Rado bih odigrao Makaranu i ove godine, al nažalost ozljedu još nisam sanirao, ako i uspijem sanirati sigurno ću biti na tom turniru,ako i ne kao igrač, onda kao gledatelj svakako.

3. Vaša ocjena organizacije turnira?

Organizacija je super, sve savršeno,naravno uvijek može bolje, ali opet ocjena je 10/10!

4. Ima li nekakvih novosti u ekipi, novih imena mozda sponzora?

Što se tiče ekipe, ekipa se razišla ovo ljeto, što zbog nesuglasica, što zbog ozljeda. Nadam se da ce pojedinci uspjet sastavit ekipu. Binvest Posušje i Mirvelji su jedini sponzori i dalje nema promjena nekih što se toga tiče, samo ekipa ista se sigurno neće skupiti ko prošle godine.

5. Poruka za sudionike Makarane 2016 – Vaš cilj – ukoliko nastupate ?

Poruka moja za sve sudionike Makarane 2016., da dođu i uživaju u super turniru sa mnogo kvalitetnih igrača, neće požaliti siguran sam u to. Svim ekipama želim svu sreću, najbolji neka pobjedi!

Nikša Visković kao predstavnik MARINE Tučepi, prošlogodišnjih osvajača Makarane – je ponudio odgovore na svoj način:

1. Kakvo je Vaše iskustvo igranja na prošloj Makarani?

Sjajno pa uzeli smo kantu

2. Jeste li zadovoljni postignutim rezultatom i hocemo li Vas gledati ove godine ?

Da, nazalost ne

3. Vaša ocjena organizacije turnira?

Odlicna

4. Imali nekakvih novosti u ekipi, novih imena mozda sponzora?

Nista

5. Poruka za sudionike Makarane 2016 – Vaš cilj – ukoliko nastupate ?

Uzivajte u turniru

i tako dao doznanja da će već sada utrku za pobjednički prehar “starog” – “novog” osvajača Makarane – Lige prvaka 2016.g , prepustiti nekome drugome – “NOVOM” !

NAJČITANIJE OBJAVE