NaslovnicaNogometMakaranaJosip Bagarić za Tuka Taku - oči u oči !

Josip Bagarić za Tuka Taku – oči u oči !

Foto: Miroslav Dudaš

Josip Bagarić za Tuka Taku – oči u oči !

Prvi puta na turniru se dogodilo da dvije ekipe nisu mogle nastupiti te su u dogovoru sa organizatorom odgodili svoju utakmicu za SRIJEDU u 16.00h a riječ je o susretu – Cestogradnja Omiš : MNK Porto tolero/Hotel Riva.

U preostale tri utakmice smo mogli vidjeti svega! Prvi susret CB Pit Stop je pokušao do prvih bodova protiv Konobe Tomić. Bračani su po već svom poznatom receptu – u 5 brzini svih 30 minuta – zaustavili ekipu crvenih koja je i ovim putem pokazala veliki potencijal, kako igrački tako i momčadski. Ukoliko ostanu na okupu mogli bi biti vrlo neugodan protivnik sa bilo kojem od sljedećih turnira.

U drugo susretu dana CB Mikado/Lucky me je za protivnike imalo Tuka Taku. Uz veliku podršku sa tribina , kao i unutar ekipe Tuka taka je zasluženo uzela VELIKI BOD i sjela čvrsto na 1.mjesto skupine G sa 4 boda. Još jednom su demonstrirali kako se kolektivno igra i brani boja dresa, a protivnik je ponovio pogreško od Torcide Ninčević i u utakmicu ušao – Lako ćemo, ali samo srećom nisu doživjeli istu sudbinu. Prigodu za uzimanje sva tri boda CB Mikadu/Lucky me je imao Josip Bagarić koji je u 27. minuti susreta bio oči u oči sa Ivanom Brkuljem, ali nije pogodio na razočaranje brojnih navijača. Do kraja su izdržali sve napade i sada u treče kolo ulaze sa najboljim izgledima za osminu finala. Podrške sa tribina neće faliti , a hoće li se sve ostalo poklopiti – vidjet ćemo.

U posljednje susretu dana Svadbeni salon Bagušić/CB Tropicana i Binvest su odigrali utakmicu dostojnu i višeg kruga natjecanja. Ovaj put Bagušić/Tropicana nije bio u elementu preokreta kao i prošle godine ( 0:2 – 3:2 op.a.), te je ekipa Binvesta, skupila dovoljno iskustva ali i “igrača na klupi” da izdrži ubitačni tempo. Na kraju – ko će kome nego svoj svome – Vladimir Čutura (bivši igrač Bagušić/Tropicane) je pogodio u 5.minuti a Leon Kozarić u 16.minuti za konačnih 0:2 Binvesta i prvo mjesto u skupini A.

Danas su na rasporedu sljedeće utakmice:

17.00h MNK Brela : Botanović sladoledi
18.00hSveučilište u Splitu : MNK Tići
19.00hTorcida Ninčević : Fortuna digital
20.00hOravača : CB Ancora

Cijena cjelodnevne ulaznice je 10kn!

NAJČITANIJE OBJAVE