NaslovnicaNogometMakaranaKamen Brela nije izdržao pod Vilom Jukić

Kamen Brela nije izdržao pod Vilom Jukić

Foto: Miroslav Dudaš

Kamen Brela nije izdržao pod Vilom Jukić, “Studenti” rješili Vina Pilać/IDEA Namjestaj , Konoba Tomić počastila CB fortunu, a Lucky me neriješeno sa CB Fortunom – Kada bi se moglo to reči jednom rečenicom glasila bi baš tako.

Međutim na terenu je situacija bila malo reći dramatična. “Studenti” koji su vidno najspremnija ekipa do sada što je nastupila na turniru protiv sebe su imali Vrgorčane. Veliki nogomet protiv malonogometaša – tako je i krenulo.Poveli su preko Juretića, a Pervan je uzvratio zatim je ponovu Juretić sa Gotovcem pogodio za 4:1 i kada su svi mislili raspad sistema – vrgorčani se odlučuju za igru sa golamnom igračem (5+1 op). Za neke ekipe bi to bila gužva , ali ne i za njih. Subotić i Pervan unose dramu pogodcima za 4:3 i prijete do kraja ali kratka klupa je učinila svoje. Svakako dvije ekipe koje ćemo gledati u drugoj fazi natjecanja.

Druga utakmica između Konobe Tomić i CB Formule je bio prikaz reda, rada i discipline u igri. Naime Konoba je kao i uvijek do sada od 1 – 30 minute igrala na istom nivou kao da gube sa dva tri razlike i to se na kraju pokazalo kao dobitna kombinacije. Formula je “ostala bez goriva” a bračani su kao brzi vlak trpali i natrpali 9 pogodaka – istakao se Toni Matulić sa 4 pogodtka.

Lucky me i Fortuna digital su odigrali jednu mušku i tvrdu utakmicu sa “samo” dva pogodtka i tako uhvatili startnu poziciju za drugo kolo.

U posljednjoj utakmici dana Brela su morala izdržati Vilu Jukić. Povijest se ponovila jer su stari poznanici opet odigrali slićnu utakmicu. Rezultat je 3:1 za Vilu Jukić ali su Brela nastupila sa dosta pomlađenom ekipom, ali je i Vila Jukić imala “čak ” dvije zamjene , što pokazuje ozbiljnost jer je turnir nikad jači. Igru je odlikovalo pregršt muških tvrdih startova , nekih i na rubu žutih kartona i akumulacije koja je prijetila objema ekipama, da bi na kraju susreta ipak prevago donijela individualna kvaliteta. Brela svakako imaju još šta za pokazat – jer spoj iskustva i mladosti su dosta dobro izbalansirali.

Sutrašnje utakmice :

17.00hMladi plamen : Botanović sladoledi
18.00hTuka Taka : Torcida Ninčević
19.00hBistro Palma Pusak : Gornja vala
20.00hPivo u boci : Cestogradnja

Cijena cjelodnevne ulaznice je 10kn!

NAJČITANIJE OBJAVE