NaslovnicaNogometMakaranaSve je zakuhao Mario Šimić!

Sve je zakuhao Mario Šimić!

Foto: Miroslav Dudaš

Otvaranje drugog kola, 4 utakmice 36 pogodaka!

U prvoj utakmici dana je CB Formula morala stisnuti gas ako želi “vidjeti” drugi krug natjecanja. Baš to su i napravili protiv MNK Baška voda. Baškovođani su malu ušli u utakmicu “nezagrijani” što ih je koštalo rezultata 3:1, na poluvremenu. Pokušavali su se probuditi početkom drugog dijela, ali nije išlo – loš ulazak u utakmicu se pokazao kobnim. Posljednju šansu za povratak u utakmicu su imali sredinom drugog dijela kada je nesmotreno igranje rukom završilo – kaznenom udarcem pri rezultatu 6:3 za Formulu. Vratar u jednu , lopta u drugu stranu ali se vratnica ispriječila. Od tada je na terenu postojala samo jedna ekipa na čelu sa Mariom Šimićem koji je utrpao ČAK 6 POGODAKA i izbio na vrh liste strijelaca. Pokušali su baškovođani i sa golmanom igračem – bezuspješno.

Druga utakmica između Veselka Mate i Gornje vale – fer korektna muška igra u kojoj su izabranici Tea Miočevića znalački koristili i najmanju priliku protiv vrlo neugodne obrane Gornje vale. Romić, Bokšić i Repić kod Veselka a Stipe Kostanić kod Gornje vale za konačnih 3:1. Tim porazom Gornja vala je izglede za prolaz svela na matematiči minimum, ali su poznati po tome da nikad ne odustaju, pa nam slijedi vidjeti.

U sudaru dvaju caffe barova Camel i Vice uspješniji su bili momci u rozome. Imali su “podršku” AŠ Kružni tok, međutim i Vice je imao svoju šansu. Prvo poluvrijeme tvrdo i ozbiljno završilo je “tek” 2:1. Početkom drugog dijela Caktaš pogađa za 3:1 i kada su svi mislili da je to to – Brkulj vraća utakmicu u egal – 3:2. I tako su držali sve do 22-23 minute susreta kada Valerije Jurić ubacuje u brzinu više i završava utakmicu sa 4 pogotka na svom kontu. CB Camel/AŠ Kružni tok je ovom pobjedom osigurao drugi krug natjacanja , dok CB Vice ima još jednu šansu za upisivanje prvih bodova.

Posljednji susret dana Vila Jukić i Mali plamen – konačni rezultat 4:3, međutim još uvijek se tresu vratnice u dvorani Gradskog sportskog centra, jer da je svaka druga završila u mreži umjesto na vratnici rezultat bi bio dvoznamenkasti. U pogađanju vratnica i šansi svakako je prednjačio Mali plamen te pokazao da je zaslužio drugi krug natjecanja ali ih ždrijeb nije mazio. Međutim puno više će se o toj grupi znati kada susret odigraju MNK Brela i Botanović sladoledi. U slučaju pobjede Breljana – bodovni krug se zatvara između 3 ekipe i može biti svega, kao i u još nekim skupinama.

Danas su na rasporedu sljedeće utakmice:

17.00hCestogradnja : MNK Porto tolero/Hotel Riva
18.00hKonoba Tomić : CB Pit Stop
19.00hCB Mikado/Lucky me : Tuka taka
20.00hSvadbeni salon Bagušić : Binvest

Cijena cjelodnevne ulaznice je 10kn!

NAJČITANIJE OBJAVE