NaslovnicaNogometMakaranaMourinho otišao, Zec ostao

Mourinho otišao, Zec ostao

CB Smile je slomio otpor Brela CB Nipper tek u 20.minuti susreta kada je u jednoj dvojbenoj situaciji do lopte došao Damir Rašić, zabio za vodstvo od 2:1 i usmjerio utakmicu na mlin Smile-a. Opet je za Brela ponajbolji pojedinac bio Jurić Valerije ali i preusamljen za nešto više. Cijelu utakmicu možete pogledati uskoro na našem youtube kanalu.
U drugoj utakmici dana se po mnogima igralo “na nož”. S jedne strane kvalitetna ekipa Pekare Samčović, a s druge CB Mikado – Lucky me, čijem je voditelju Zecu već u prvom kolu bilo poručeno od navijača što žele. Cijelo vrijeme utakmice je Zec bio 7 igrač svoje ekipe. Dirigiranjem, bodrenjem, slavljem s klupe kod svakog pogotka , svakako zaslužio zajedno sa ekipom prolazak u ždrijeb osmine finala. To su mu ovaj put omogućili golovima Paponja, Radalj, Glibo, Puljić – no pričekajmo i treće kolo za potpunu potvrdu. FS Mario i Foto Polo – 1:3. Ne može se sve ni riječima opisati, ali kada na tribinama imate skoro 400 ljudi, koji su pljeskom nagrađivali svaki dobri potez, kada je svaki duel u igri “MUŠKI”, kada vratar dobije crveni karton, a nekoliko igrača u obje momčadi žuti, onda znate da igrate “pravu utakmicu”.
Kao i u susretu sa Smileom, Foto Polo tek pred kraj lomi otpor FS Maria, ali i postiže pogodak sa najljepšom akcijom u prva dva kola. Cijelu utakmicu također možete uskoro vidjeti na našem youtube kanalu. Oravača je za kraj “popila” 9 komada od Novaka, Rašića, Andrijaševića i društva, dok je čast spasio Josip Milković i pokazao da se ipak može ali za sad fali iskustva.
Slijedi dvodnevna pauza, pa sedmi dan Makarane odnosno nastavak – 26.12 u 16:30h, Pivo u boci protiv Tuka-Taka.
Cjelodnevna ulaznica je 10 kn!

NAJČITANIJE OBJAVE