NaslovnicaNogometMakaranaJukić protiv Jukića, Sveučilište na Autoškolu, distribucija kontra sladoledara i Herceg...

Jukić protiv Jukića, Sveučilište na Autoškolu, distribucija kontra sladoledara i Herceg protiv Šimića

Foto: Miroslav Dudaš

3.1.2017. od 16.30h – 20.15h !!!

U četiri utakmice teško i nemoguće je predvidjeti pobjednika s obzirom na kvalitetu ekipa! Još kada se pridodaju izostanci nekih od ključnih igrača radi kartona i ozljeda – bit će neizvjesno!

Probuđena CB Ankora protiv Vile Jukić je prvi susret četvrtfinalnog dana – 03.0116:30h ! Ankora je u zaletu ka polufinalu na krilima Marina Jukića i njegovih 10 pogodaka, ali nažalost i bez nezaustavljivog Barišića (5 pogodaka) koji će na malo duži odmor – ozljeda metatarzalne kosti! Josip Jukić će morati na vratima Vile činiti čuda ukoliko želi u polufinale. Hendikep je neigranje Tomića (kartoni), ali su zato svi ostali igrači na okupu, spremni za borbu, plus iskustvo igranja završnice kao i publike na svojoj strani bi mogla biti – prednost !

Druga utakmica – 17.45 h, CB Camel/AŠ Kružni tok protiv Sveučilišta u Splitu! Dvije fizički vrlo jake i spremne ekipe, bez opterećenja kartona, sa dva vrlo raspoložena vratara – Kirevski i Malenica. Valerije na kontu ima 10, a Franić 7 pogodaka, dok za Sveučilište jedino nije pogađao Trivković, a svi ostali su se upisali u listu strijelaca. CB Camel je imao malo lakši put , što i ne treba bit neka prednost s obzirom da obje ekipe igraju na više turnira. Vrlo zanimljiv susret!

Treća utakmica – 19:00h! Binvest protiv Botanovića! Binvest, neopterećeni kartonima, duža klupa, konstanta igranja predvođena iskusnim Čuturom koji odlično balansira cijelu ekipu! Put do četvrtfinala kroz skupinu i osminu dosta teži nego Botanoviću (Ankora, Bagušić, Pusak) . Za razliku od njih Botanović ne može računati na Soču i Perajicu (crveni), k tome još i kraća klupa, ali raspoloženi Šimunović na vratima bi mogao sa Bajamićem, otežati “distributerima” put prema polufinalu.

Posljednja utakmica dana – 20.15h, Vinarija Pilač/IDEA Namještaj protiv CB Formule. Na papiru izgleda ovako – iskusni malonogometni prvoligaši protiv manje iskusnih imoćana, a na parketu – najbolji strijelac turnira do sada Mario Šimić 14 pogodaka, protiv prvoligaškog vratara Marija Hercega! Naravno veliku ulogu će igrati raspoloženost ostalih igrača, dužina klupe i broj utakmica do sada na ostalim turnirima koje ekipe igraju! Kod vrgorčana dva žuta ima Dragan Stanković, dok kod CB Formule Borislav Cvetković – oba bitna igrača za svoje ekipe.

Iskustvo ili srce ?! Preostaje nam vidjeti u srijedu 03.01.2017.g. – od 16.30 h! U slučaju neriješenog rezultata odmah se pristupa izvođenju šesteraca (3 + svi ostali igrači), dok je izvlačenje parova polufinala planirano po završetku posljednje utakmice dana!

Cijena cjelodnevne karte je 10 kn!

Rezultate pratite na našoj stranici!

NAJČITANIJE OBJAVE