Finalni dan

Foto: M.Dudaš

U 16:30h utakmica za 3.mjesto, u 17.45h utakmica za 1.mjesto!

Marina Tučepi

U svom prvom nastupu na Makarani 2015.g., do finala Marina Tučepi je pobijedila kroz skupinu i kup fazu natjecanja : Tuka-Taka 5:3, Ivanove dvore 11:1, Pivo u boci 2:1, sa Tićima odigrala neriješeno 3:3 te na šesterce obranom Kirevskog prošla u četvrtfinale. U četvrtfinalu su bili bolji od Pekare Samčović , gdje su se isto kao i protiv Tića “čupali” za pobjedu. Čupali i na kraju isčupali 7:5, za ulaz u polufinale gdje im je stajala ekipa Vile Jukić. Pobjedom 3:2 pogotcima Barišića i Peraice su izborili finale protiv prošlogodišnjih pobjedinka – Svadbenog salona Bagušić-Tropicana.

U listu strijelaca su se upisali : Hrvoje Barišić 4x, Igor Šuljić 5x, Ivan Gotovac 1x, Ivica Peraica 1x , Ivor Šuljić 8x, Jadran Kirevski 4x, Mario Tači 5x, Mladen Bajamić 3x – koji je poslije ozljede preuzeo voditeljsku palicu.
Još su nastupali : vratar Nikola Kirevski, Jure Trivković i Zvonimir Sočo

Svadbeni salon Bagušić – Tropicana

Osvajači Makarane 2014. su u prošlogodišnjem pohodu ubilježili 7 nastupa -od čega 6 pobjeda i 1 neriješen rezultat – onaj još iz grupne faze protiv Pekare Samčović (6:6), dok su 2015.g u 6 susreta ubilježili 5 pobjeda i jedan poraz od CB Monaca 1:2! Redom: Oravača 7:1, Veselko Mata 4:2 , uz možda najbolju partiju Borisa Bačka kao vratara. U osmini finala – Bistro Palma Pusak 4:2, četvrtfinale – CB Smile 2:2, vjerojatno najbolja utakmica Makarane 2015.g., prolaz na penale – obrana Bačka, polufinale 5:3 Pivo u boci.

U listu strijelaca su se upisali: Ante Pokrajčić 2x, Ante Serdarušić 1x, Duje Nevistić 1x, Ivan Petric 4x, Josip Bagarić 6x, Josip Serdarušić 2x, Mario Šimić 4x, Vladimir Čutura 3x. Još su nastupali: vratara Boris Bačak, Zvonko Bakula, Jerko Česić,

Vila Jukić

Prošle godine, na Makarani 2014.g. Vila Jukić nije briljirala, već je zaustavljena u osmini finala. Zabilježili su pobjede protiv Štakora 11:1, Rayo Vallecano 6:3, izgubili od Jocinih tića 3:0 (b.b) da bi ih FS Mario u osmini finala pobjedom od 4:3 izbacio iz natjecanja. Ove godine u skupini su pobjeđivali : Fast food Big Mama 5:4, Kingtrade 4:2, a poraz zabilježili u 3.kolu od Mrvelja-Binvest 4:2. Osmina finala pobjeda protiv CB Monaca 5:3, kao i četvrtfinale Konoba Tomić-Brač 5:1, te poraz u polufinalu od Marine Tučepi 3:2. Čeka ih još dvoboj protiv Pivo u boci, a s obzirom na desetkovanost ozljedama i neigranjima vrlo je izvjesno kako će ova priča završiti. Iako Ante Čorluka zaostaje samo 2 pogotka za Vladom Andrijaševićem, pitanje je koliko još rezerve imaju.

U listu strijelaca su se upisali: Ante Čorluka 10x, Ante Hrkač 1x, Ivan Čorluka 2x, Ivan Čužić 2x, Mario Mikulić 6x, Tomislav Tomić 1x, Vinko Palac 1x. Još su nastupili: vratar Josip Jukić, Ivan Sesar, Ante Žulj.

Pivo u boci

Svadbeni salon Bagušić-Tropicana im je “uzela” prošle godine najveći pehar, ove godine ih zaustavila u polufinalu, točnije njihova crna mačka – Ivan Petric! Prošle godine u skupini su pobjedili : SP United 7:1, Pekaru Samčović 3:0 (odlukom Organizatora), a izgubili od Svadbenog salona Bagušić-Tropicana 3:0. U osmini finala su deklasirali Diskont pića Feniks sa 4:0, zatim protiv FS Mario odigrali 3:3 te obranom Milovana prošli u polufinale gdje su Konobu Tomić-Brač pobijedili sa 6:2, a potom im je do najvećeg pehara i prvog mjesta stajao OPET Svadbeni salon Bagušić. 0:4 poraz i drugo mjesto na Makarani 2014.g. Ove godine su malo drugačije posložili stvari. U skupini su pobjeđivali Ivanove dvore 7:1, Tuka-Taku 7:2 , te ubilježili poraz protiv Marine Tučepi u 3.kolu od 2:1. Osmina finala protiv Mrvelja-Binvest 3:0, četvrtfinale protiv CB Mikado-Lucky me 4:1 i opet Svadbeni salon Bagušić-Tropicana. Polufinale i poraz od 5:3 u režiji Petrica i društava. Za treće mjesto će morati pobijediti desetkovanu Vilu Jukić. S obzirom na dužu klupu, iskustvo igranja “važnih” utakmica, sigurno su u prednosti, ali nogomet je nepredvidiva igra!

U listu strijelaca su se upisali: Ante Barač 9x, Ante Sokol 2x, Bartul Broketa 3x, Danijel Džoja 2x, Marko Vidić 3x, Toni Divić 2x, Zoran Lendić 4x. S obzirom na još jednu utakmicu Ante Barač sa 9 pogodaka može sustići i prestiće Vladu Andrijaševića koji je sa 12 golova na vrhu strijalaca. Još su nastupili : vratar Milovan Čović,

Evidencija kartona sudionika finalnog dana Makarane 2015.

Igrač Ekipa Žuti kartoni Napomena
Čorluka Ante Vila Jukić Žuti kartonŽuti karton
Jukić Josip Vila Jukić Žuti kartonŽuti karton
Tomić Tomislav Vila Jukić Žuti karton
Mikulić Mario Vila Jukić Žuti karton
Čorluka Ivan Vila Jukić Žuti karton
Palac Vinko Vila Jukić Žuti karton
Lendić Zoran Pivo u boci Žuti karton
Vidić Marino Pivo u boci Žuti karton
Vidić Marko Pivo u boci Žuti karton
Bakula Zvonko Svadbeni salon Bagušić Žuti karton
Pokrajčić Ante Svadbeni salon Bagušić Žuti karton
Šimić Mario Svadbeni salon Bagušić Žuti karton
Bagarić Josip Svadbeni salon Bagušić Žuti karton
Serdarušić Ante Svadbeni salon Bagušić Žuti karton
Kirevski Jadran Marina Tučepi Žuti karton
Šuljić Ivor Marina Tučepi Žuti kartonŽuti karton
Sočo Zvonimir Marina Tučepi Žuti karton

NAJČITANIJE OBJAVE