NaslovnicaNogometMakaranaPolufinale Makarane 2015.!

Polufinale Makarane 2015.!

Foto: M.Dudaš

Poker asova! Polufinale Makarane 2015.-te u “ruhu” prošlogodišnjeg finala – Svadbeni salon Bagušić-Tropicana protiv Piva u boci!

Bagušići iz utakmice u utakmicu sve bolji uz pomoć svojih asova Šimića/Nevistića/Bagarića/Pokrajčića, ali i Pivo u boci ima svoje adute – Vidića/Broketu/Barača/Divića. Protiv odličnog CB Smile-a, Bagušići, su morali 15 minuta “voziti u 6 brzini” da bi izjednačili i na lutriji šesteraca uz pomoć vratara Bačka – prošli, dok je Pivo u boci, kud i kamo jednostavnije došlo do pobjede protiv CB Mikada – Lucky me. Kome će ići u prilog fizički manje zahtjevnija utakmica i jedan dan odmora – vidjet ćemo!

Vila Jukić protiv Marine Tučepi. Tko će odigrati na sigurniju kartu, tko ima asove a tko blefira, te kako će se ovaj susret rasplesti – i to ćemo vidjet 09.01.2016.g u Gradskoj sportskoj dvorani. Vila Jukić će biti oslabljena neigranjem Ante Hrkača, ali njihova 4 asa Čorluka/Tomić/Mikulić/Čužić svakako izazivaju respekt. Hoće li to biti dovoljno protiv mlađe, “gladnije” i neopterećene ekipe – vidjet ćemo. Marina Tučepi se u susretu sa Pekarom Samčović , nekoliko puta “čupala” da bi pred sam kraj utakmice uspjela na prazan gol pogoditi za konačnih 7:5. Fizički vrlo zahtjevna utakmica, dok je Vila Jukić protiv Konobe Tomić, nešto fizički lakši zadatak odradila sa svega 6 igrača. E sad, kraća klupa odnosno broj zamjena i opterećenost kartonima – hoće li to biti cijena NE ulaska u finale?

Cjelodnevna ulaznica je 15kn!

NAJČITANIJE OBJAVE