NaslovnicaNogometMakaranaOvacije cijele dvorane

Ovacije cijele dvorane

Prvo kolo je skoro – gotovo! Naime utakmica između Bistro Palme Pusak i VD Mont je u zadnji trenutak odgođena i prebačena za utorak 22.12 u 20.30h, kao posljednja tog dana. U 15 utakmica prvog kola postignuto je 115 pogodaka, dobivena 3 crvena, nekoliko žutih kartona, i samo 1 neriješena utakmica – treba li bolja pozivnica za drugo kolo!? Dan su sa pobjedom završile slijedeće ekipe: Vila Jukić, Mrvelji-Binvest, CB Monaco te tako na tablici zauzeli bolju poziciju u borbi za mjesta koja vode u ždrijeb osmine finala.
Najzanimljiviji susret dana su odigrale ekipe Vile Jukić i Fast food Big Mama. Jednaka kvaliteta, isti rezultat, isti preokreti samo drugi igrači – već je bilo viđeno u susretu između FS Mario i CB Ankore. Susret nije baš najbolje počelo s obzirom da su obje ekipe kasnile. Međutim kada se krenulo s centra odmah je bilo vidljivo da je riječ o dvije podjednako jake i kvalitetne ekipe. Ante Hrkač je morao ranije iz igre (17. min.) radi crvenog kartona i tako ostavio svoju ekipu bez zamjene, ali to ne umanjuje najljepši potez prvog kola, a možda i cijelog turnira. Drugi Ante, Ante Čorluka je primio loptu na 6m, okrenuo svog čuvara i kada su mu u blok ušli vratar i drugo obrambeni, hladnokrvno je podigao i prebacio loptu preko njih za 3:2 – prednost Vile Jukić. Taj potez podiže cijelu dvoranu na noge, uključujući i protivničke igrače koji su aplauzom pokazali da se takvi potezi na parketu itekako cijene. U drugoj utakmici Kingtrade je pokušao protiv Mrvelja-Binvesta ali su nakon početnih minuta borbe Kingtradovci popustili i Mrvelji su “stavili” 8 komada debitantu na Makarani 2015., dok su Lalić, Herceg, Tomičić i ekipa poraz ublažili sa 6 pogodaka u mreži Mrvelj-Binvesta.
Za kraj CB Monaco nije imao većih problema protiv ekipe Veselko Mata iako je Veselko pružio više nego dobar otpor na čelu sa voditeljem Teom Miočevićem. Novak, Andrijašević, Krištić, Rašić su ipak “rutinerski” odradili prvo kolo. Sutra počinje drugo kolo i na rasporedu ČAK 5 utakmica.
Cjelodnevna karta je 10 kn što je još jedan motiv da dođete i popratite utakmice.

NAJČITANIJE OBJAVE