NaslovnicaNogometMakaranaPočinje drama 3. kola !!!

Počinje drama 3. kola !!!

Drama u 3 čina! Srijeda, četvrtak, petak – za osminu finala!

Dramatičan dan prije još dramatičnijeg ODLUČUJUĆEG  3.kola! Polu dirigirani ždrijeb nalaže da prvi ne mogu igrati protiv prvog, ali i ekipe iz skupine također! Sa tom spoznajom u zadnje kolo ulazi ČAK 19 ekipe koje traže prolaz za  osminu finala! Kako će se susreti kretati, tko može ispasti tko ide dalje pogledajte na našim stranicama – www.sportmakarska.com

Za redoslijed na tablicama u grupnoj fazi natjecanja se po pravilniku turnira gleda :

1. Međusobni omjer
2. Omjer postignutih i primljenih pogodaka
3. Veći broj postignutih
4. Manji broj akumuliranih prekršaja
5. Manji broj crvenih kartona
6. Manji broj žutih kartona
7. Izvlačenje iz šešira

dok će se za najbolje treće plasirane ekipe gledati :

1. Broj bodova
2. Omjer postignutih i primljenih pogodaka
3. Veći broj postignutih
4. Manji broj akumuliranih prekršaja
5. Manji broj crvenih kartona
6. Manji broj žutih kartona
7. Izvlačenje iz šešira !

Raspored ODLUČUJUĆEG 3.kola – 27.12.2017.g!
17:00h Kingtrade v Brela
18:00h Gornja vala v Binvest
19:00h Bezimeni v  CB Vice
20:00h Konoba Tomić v Marineta Club

Nakon odigranih 24 utakmice , u posljednjem susretu 2.kola, dočekali smo prvi neriješeni rezultat na turniri. Mali plamen i Palma Pusak su odigrali odličnu utakmicu, sa pregršt šansi , udaraca,  obrana obiju vratara Eljuga vs. Glavina! Eljuga je imao kud i kamo više posla, blio je tu vratnica, zaustavljanja lopti na samoj gol liniji, dok je Glavina uglavnom skidao zicere. Konačnih 1:1 , golovima Prgometa i Godinovića, obje ekipe su prije posljednjeg odlučujućeg kola osigurale prolaz u završnicu, ali se ne znan još sa kojeg mjesta!
Budućnost malonogometnih turnira Albatros i Duće su odigrale jednu žustru utakmicu, rastrganu sa čak 6 žutih kartona od čega je jedan crveni! Jurjević i Kustura su bili ne rješiva zagonetka za Antičevića i društvo pa je tako sa konačnih 4:1, Albatros napravio pomutnju u svojoj skupini! Sa istim rezultatom su 2.kolo zaključili Stari dom Ivkušić i Gornja vala. Drveničani ovaj put vidno oslabljeni u obrani bez Zorana Kostanića, ipak nije mogal više od ovog rezultata gdje je Ivkošić pokazao da se radi o jako dobro uigranijoj ekipi iz Zmijavaca, koja sa ovakom igrom zasigurno može jako daleko. Tomislav Mrkonjić i Zvonimir Begić, prva su imena susreta, dok je pogodak utjehe za Gornju valu postigao Katić.
I drugi ali svakako najdramatičniji susret na turniru su odigrala Brela – Želuša! Minuta 4., 5., 6. i 8. Bekavac, Medić, Staničić na semaforu 4:0 vodstvo Brela. Uraganski početak je iznenadio Imoćane koje se nisu ni zagrijali a već su gubili. Rijetko viđen početak utakmice! Međutim, kako to biva u nogometu nije gotovo dok sudac ne znači kraj susreta. Ivan Lončar pri kraju poluvremena pogađa kroz šumu nogu za 4:1 – poluvrijeme! Drugo poluvrijeme ekipa iz Brela je stala , ali Želuša nije podizasla tempo igre već su ga umrtvili jer su imali jednu zamjenu naspram Breljanskih – 7! To usporavanje je donijelo ploda. Prednost se počela opasno topiti – 18.min Marijo Šimić, 23.min Ivan Lončar, 25.min Marijo Šimić na semaforu je 4:4. Pet minuta do kraja drama na terenu! Marin Aračić sve brani, dok je Rubčić, pokriven  svojim igraćima u šestercu – opasno visio! Sve su izdržali do ključnog TIME OUTA-a kada su Brela na parket poslali udarnu petorku – Dominović, Bekavac, Radalj, Galić, Medić! Iz te petorke – Radalj se u 28.minuti nalazi na pravom mjestu, nakon opće gužve u devetercu Želuše i pogađa za 4:5.! Pokušali su do kraja sa golmanom igraćem, ali rezultat se nije mijenjao!

Rezultat 2.kola
17:00h Gornja vala 1 – 4 Stari dom – Ivkošić
18:00h Želuša 4 – 5 Brela
19:00h CB Albatros 4 – 1 Duće
20:00h Bistro Palma Pusak 1 – 1 Mali plamen

NAJČITANIJE OBJAVE