NaslovnicaNogometMakaranaPrvi četvrtfinalisti!

Prvi četvrtfinalisti!

Foto: Miroslav Dudaš

Stativa Tuka take, sigurna Ankora i CB Camel/AŠ Kružni tok, prolaz CB Formule !

Tuka taka je još jednom dokazala i pokazala da nisu slučajno u osmini finala! Prvo poluvrijeme 0:0 sa Vinarijom Pilač/IDEA Namještaj! Ne samo da su “izvukli” nulu na poluvremenu, već su nakon odličnih obrana Novaka, nekoliko puta i ozbiljno zaprijetili. Glavni akter je Saša Zvizdić, koji je čak tri puta izlazio jedan na jedan sa Hercegom, ali u sva tri puta,nakon odličnog pokušaja uslijedila je još bolja obrana Hercega! Borbeno poluvrijeme se nastavilo i u drugome dijelu, ali je nakon jedne “frljoke” u šestercu Tuka take, Govorko bio najspretniji i u 16.minuti 0:1. Na time out-u Tuka taka se složila da nema predaje i da igraju kao da je 0:0, što im se isplatilo u 27.minuti. Na oduševljenje brojnih navijača u publici Josip Bagarić, “kupi” jedan otpadak i 1:1!! Poznati obrambeni zid Tuka take je izdržao do kraja regularnog dijela i pristupilo se šestercima! Drama – redom se izmjenjuju igraći i pogađaju pored Novaka i Hercega, sve do Gorete koji gađa vratnicu i šanse za četvrtinu finala (nakon trećeg šesterca – pucaju svi igraći, do prvog promašaja ) !! Loptu namješta Zvizdić – vratnica!! Ponovo drama – ali sada Vrgorčani rade potez rijetko viđen na ovome turniru. Umjesto Hercega na vrata staje igrać – Mirko Jurjević , puca Katić i prva obrana vratara/igrača za četvrtfinalni dan! Veliko pohvala Tuka taki na igri, zalaganju, borbenosti ali sportska sreća je danas bila na strani Vrgorčana.

CB Ankora nije imala pretežak posao danas – na kraju se ispostavilo. Naime, Prvo poluvrijeme je sa dva pogotka Perkušić za Mikado/Lucky me držao priključak za strijelcima Jukićem, Galiotom i Barišićem – i stao!

Početkom drugog dijela kao da je na teren izašla druga ekipa Mikada/Lucky me, te sve “prepustila” Grizelju i ekipi koji su znalački i mirno priveli utakmicu kraju. Sljedeći susret ih čeka za 4 tj 5 dana što bi trebalo biti dovoljno da im se oporavi od neugodne ozljede ponajbolji pojedinaca Hrvoje Barišić te nastavi sa dobrom igrom. Vidjet ćemo.

Treću utakmicu su ekspresno odradili momci u rozome CB Camel/AŠ Kružni tok protiv MNK Porto tolera/Hotel Riva. Od prve minute su “hoteljeri” bili hendikepirani za nedolazak vratara na utakmicu, a još k tome na gol stane možda i ponajbolji igrač Saša Burđelez, pa se poklopi da Franić ima svoj dan- rezultat je 8:1. Jednosmjerna utakmica gdje su rozi pokazali da su zasigurno glavni, ali ne i jedini favorit za osvajanje naslova.

Posljednja utakmica dana između Piva u boci i CB Formule je otišla na stranu Imoćana ! Tučepljani su malo uspavano ušli u susret, naročito Vuković na vratima, dok su pak sa druge strane Cvetković i Šimić od prve minute na – 100 km/h. Poveli su Tučepljani preko Tolića u 2 minuti, ali onda brzonogi Šimić blicem okreče susret na 1:2 – 11. minuti. Jedini koji je bio spreman odgovoriti je Stipe Matešan sa zvukom sirena – poluvrijeme 2:2. Počekom drugog dijela u 18.minuti, isti igrač vrača Pivo u boci u igru – 3:2, ali sa vrlo slabom podrškom od ostalih igrača. Nešto je probao Barač, Divić ali nije išlo i gotovo, premalo raspoloženih igrača da bi mogli odgovoriti ovakvoj Formuli. Nakon tog pogotka Pivo u boci staje a CB Formula “trpa” – 3:3, 3:4, 3:5 u režiji Šimića, Maršića i Kutleše. Do kraja je uspio poraz ublažiti Divić u 28.minuti, pokušali su i sa golmanom igračem ali više od 4:5 nije išlo i po prvi put Pivo u boci nije u završnom danu natjecanja!

Danas su na rasporedu :

16.45 hKonoba Tomić : Vila Jukić
18.00 hBotanović sladoledi : Veselko Mata
19.15 hBistro Palma Pusak : Binvest
20.30 hSveučilište u Splitu : CB Smile

Po završetku posljednje utakmice pristupit će se izvlačenju parova četvrtfinala koje će na rasporedu biti 03.01.2016 – pratite na našim stranicama!

NAJČITANIJE OBJAVE