NaslovnicaNogometMakaranaDomagoj Čelan vs. Ante Bokšić/Marin Romić

Domagoj Čelan vs. Ante Bokšić/Marin Romić

Foto: Miroslav Dudaš

Hat-trick Ante Bokšića, Marina Romića i Branislava Kujundžića – Domagoj Čelan 16 obrana

Makaranu 2016. godinu su otvorili “uspavankom” MNK Kingtrade i MNK Porto tolero/hotel Riva. Zvonimir Barbir i Žarko Visković su sa po jednim pogotkom “rješili” prvu stepenicu turnira, dok će bijelo-crveni morati još dobro natopiti dres ukoliko žele u drugi dio turnira.
Nakon njih je usljedila utakmica između “mlađahnih” ekipa Agrohortusa i Veselka Mate. Samo naizgled mlađahnih, jer u narednih 30 minuta susreta su se izmjenjivale akcije i šanse na obe strane. Izmjenjivale jednako u prvoj i posljednjoj minuti, a glavni akteri su bili Ante Bokšić kao jedan od napadača za Veselko, dok je sa druge strane na vrata “sjeo” Domagoj Čelan i sa vrtoglavih i vratolomnih 16 obrana izmamio pljesak svih prisutnih u dvorani – od organizatora, navijača do protivničkih igrača. Iako je poraz od Argohortusa naizgled velik 2:7, dok je bilo snage Agrohortus je pružao vrlo dobar otpor, što više poveo 1:0 preko Mate Andrijaševića, te smanjio na 2:4 isti igrač ali nisu izdržali do kraja. Ante Bokšić i Marin Romić su sa dva hat- trika započeli lov na najboljeg strijalca turnira. Dokle će dogurati preostaje nam vidjeti.
Treći susret dana između Svadbenog salona Bagušić i Oravače, je pokazao sa su Bagušići na “svom standardnom” nivou dok je Oravača pokazala da je za razliku od prošle godine svakako napredovala u svim segmentima. Najbrži gol pripada Anti Serdarušiću koj je već u 33 sekundi zatreso mrežu Marina Menjka. Početni šok nije bio toliko velik koliko su mnogi očekivali, pa je Oravača skupila redove i dva puta do kraja susreta smanjivala vodstvo – 3:1 i 4:2,ali to je to za sada.
Posljednji susret dana između MNK Baška voda i Pit Stop su baškovođani pobjedili na iskustvo. Rezultat od 6:0 je velik ali i varljiv jer je ekipa Pit Stopa imala svojih prilika i na 0:0 i kada su gubili sa 1:0 i 2:0. Veliko je pitanje što bi bilo i kako bi tekla igra da su momci u crvenom zabili za vodstvo ili smanjenje rezultata jer im snage ne manjka ali malo više malonogometnog iskustva bi svakako dobro došlo. Na kraju je i Branislav Kujundžić upisao hat-trik te se tako priključio Anti i Marinu.
Sutra je dan pauze te se sljedeći susreti igraju u srijedu :

17.00h : King grafika/Dalmatina tisak – CB Vice,
18.00h : Binvest – CB Ancora,
19.00h : CB Smile – CB Camel/AŠ Kružni tok,
20.00h : Tići – Jocini tići.

Cijena cjelodnevne ulaznice je 10kn!

NAJČITANIJE OBJAVE