NaslovnicaNogometMakaranaVeselko "popio" Oravaču, a “Anđeo u ofsajdu”!

Veselko “popio” Oravaču, a “Anđeo u ofsajdu”!

Foto: M.Dudaš

Prije samog osvrta na današnji dan Makarane, moramo NAJAVITI za SUTRA, našu kolumnisticu “Anđeo u ofsajdu”sa novim brojem gdje bi djed – uglavnom Dragi – mogao dogodine nositi uzduž DALMACIJE baletne papučice i DVD-ove Orašara i Labuđeg jezera!

No, iako bez rezultatskog imperativa, gdje su obje ekipe bez izgleda za prolazak u ždrijeb osmine finala, Veselko je ozbiljnije krenuo u utakmicu. Gojak, Brnić i Tomasi su zajedno utrpali čak devet komada, pomalo nezainteresiranoj – nemoćnoj ekipi Oravače. Josip Milković i Luka Visković, koji je postigao možda jedan od ljepših pogodaka na turniru, su spasili čast i smanjili rezultat na 9:3, ali dalje od sudjelovanja nije išlo.
Otkazana utakmica između VD Monta i MNK Ploča je registrirana 0:3. Na taj način je izbacilo Ploče na 2.mjesto skupine B i prolaz u ždrijeb za osminu finala, iako su prije toga bili sa 2 boda na 3.mjestu. Uz kuvano vino i fritule sigurno će se još pričati o tome “fair play” ili “Igračkom” potezu VD Monta , ali njima na ponos. Zato je između CB Cohiba i Bistro Palma Pusak – bila borba za direktan prolazak u ždrijeb. Tako to biva kada se sastanu dvije ekipe koje znaju i mogu – 6:2. Međutim, gledatelji koji su bili u dvorani su mogli uživati u 25 minuta prave borbe i majstorijama Saše Subotića i Gorana Smolje. 0:1 Dragan Stanković , vodi Cohiba, Goran Smoljo 1:1, pa 2:1 pa 3:1. I kada su svi već vidjeli raspad Cohibe, Saša Subotić rutinerski kažnjava neopreznost obrane i 3:2 u 22.minuti. Tada, pokazat će se kasnije, Cohibina klupa radi grešku i uvodi golmana-igrača što Ivan Batovanja brzinski kažnjava sa 3 pogotka i konačnih 6:2 – prolaz Bistro Palme Pusak, kao prve u skupini B. Za kraj dana su pokazali poštovanje prema Organizatoru – CB Ankora koja nije imala nikakvih izgleda za prolazak i Foto Polo koji je već osigurao 1.mjesto , svojim dolaskom i odigravanjem posljednje utakmice dana, gdje se od prve do posljednje minute igralo ozbiljno bez obziran na bodovnu razliku. Čestitke momcima, naročito CB Ankori!

10 ekipa koje su osigurale ždrijeb osmine finala:

  1. 1.mjestoFoto Polo
  2. 2.mjestoPekara Samčović
  3. 1.mjestoBisto Palma Pusak
  4. 2.mjestoMNK Ploče
  5. 1.mjestoCB Monaco
  6. 2.mjestoSvadbeni salon Bagušić
  7. 1.mjestoMarina Tučepi
  8. 2.mjestoPivo u boci
  9. 1.mjestoCB Smile
  10. 2.mjestoBrela CB Nipper

U posljednjem kolu, koje se igra, 03.01 , sa početkom u 16:30h, dobit ćemo još 6 putnika u ždrijeb osmine finala, a se sastaju :

16:30 h – Villa Jukić : Mrvelji-Binvest
17:30 h – King grafika : CB Mikado-Lucky me
18:30 h – Konoba Tomić : Tići
19:30 h – FS Mario : Gornja vala

Svi susreti osim King Grafika i CB Mikada-Lucky me, su borbe za direktan ulazak u ždrijeb osmine finala, neke za prvo mjesto, neke za drugo mjesto. Kako god bilo jedno je sigurno – Dan D je 03.01.2016g.

Cjelodnevna ulaznica je 10kn!

Prethodni članak
Sljedeći članak

NAJČITANIJE OBJAVE