NaslovnicaNogometMakarska CupIntervju HNK Dubrovnik i DNK Talent

Intervju HNK Dubrovnik i DNK Talent

HNK Dubrovnik i DNK Talent – Zadovoljni organizacijom, te konstruktivnim prijedlogom na Makarska Cupu 2017.g :

Sandra Kolendić, tajnica i Hasan Kacić voditelj omladinske škole HNK Dubrovnika su u kratki crtama podijelili dojmove s nama sa prvog prošlogodišnjeg nastupa, te otkrili očekivanja na Makarska Cupu 2017.g. :

Prošle godine nam je bio prvi nastup na Makarska Cup-u, i jako smo zadovoljni organizacijom kao i kvalitetom turnira.Turnir je bio organiziran na zavidnom nivou i nadamo se da će tako i ostati. Ove godine dolazimo sa jednom kategorijom i to 2003. godištem zbog unaprijed dogovorenih i neodgodivih obaveza drugih kategorija. Nasa očekivanja u igračkom smislu su ista kao i prošlogodišnja da pokušamo ostati igrat u završnici turnira, a našoj ekipi pored plasmana želimo lijep provod,ugodno druženje kao i stjecanje novih sportskih prijatelja. Ovim putem , također, želimo organizatoru sto uspješniji turnir i zahvaljujemo se na pozivnici – kratko će Sandra Kolendić i Hasan Kacić.

Dok su za razliku od njih igraći Nedjeljka Dropulića kao voditelja omladinske škole DNK Talent već “starosjedioci s rezultatom” na ,njima nezaobilaznom, turniru u Makarskoj :

Zadovoljan sam s četvrtim mjestom koje su naši dječaci osvojili na prošlom turniru. Također sam zadovoljan sa samom organizacijom, jedina novost koju bi mogli uvesti je da svako dijete ima akreditaciju tako da se u svakom trenutku za svakog dječaka zna koje je godište. Na taj bi se način smanjilo švercanje djece na koje ovaj turnir, kao i većina ostalih, nije imun. Na ovaj turnir dolazimo s generacijom U-10, to je ekipa koja je lani osvojila četvrto mjesto i nadamo se dobrom provodu kao i svaki put do sada. Dva turnira godišnje u Makarskoj koje organiziraju naši sportski prijatelji iz Zmaja postali su nešto što se ne propušta – zadovoljno će Nedjeljko

Prethodni članak
Sljedeći članak

NAJČITANIJE OBJAVE