NaslovnicaNogometMakarska CupIntervju Pomak Split

Intervju Pomak Split

Pomak Split

NK Pomak Split : Nakon Rima, Maribora ,Herceg Novog ,Zagreba i Šibenika, odabranici trenera Čaića će pokušati “pokupiti” odličje i u Makarskoj!

SM: Kako i zašto NK Pomak na Makarska Cupu 2017.g ?

Na Makarska Cup dolazimo zbog: – zadovoljstva djece i kluba cijelim događajem – odličnih odnosa sa susjedima iz Makarske – kvalitetnog turnira kako u organizatorskom tako i u igračkom smislu – stjecanja novih iskustava i prijateljstava

SM: Očekivanja od Makarska Cupa 2017.g u igračkom smislu, ali i organizatorskom?

U organizatorskom smislu već dugi niz godina smo sudionik ovoga turnira i vjerujemo da će organizator ispuniti sva očekivanja i kao i inače omogućiti nam da uživamo u cijelom događaju, a u igračkom smislu veseli nas vidjeti veliki broj klubova kako stranih tako i domaćih, sto znaci veću kvalitetu i potvrđuje da ce pobjednik ovoga turnira biti NOGOMET!

SM: Neke posebne želje za svoju ekipu ?

Želje su nam naravno da odigramo sto vise utakmica, a da su popraćene veseljem i uživanjem kako u terenu tako i van njega.

SM: Neka poruka sudionicima ?

Poruka sudionicima: Neka pobjednik ovoga turnira bude nogomet t i sklopljena nova prijateljstva!

SM: S kojim sve kategorijama dolazite ?

Dolazimo s kategorijom 2007.

SM: Da li bi izdvojili nekog od svojih igrača da “odskače” od ostalih ?

Ne bih nikoga izdvajao, jer u nas funkcionira Svi za jednoga jedan za sve, jedino sto bih vas zamolio ukoliko nas budete predstavljali da uz ime NK Pomak bude naveden i popularni naziv kluba Romantičari s Bačvica

SM:Vaša iskustva sa drugih turnira i za kraj poruka roditeljima ?

Što se tiče iskustava s drugih turnira, pa u principu nastojimo svake godine posjetiti što veći broj kvalitetnih turnira ,naravno u skladu s našim mogućnostima, pa smo tako dosad sudjelovali na mnogobrojnim turnirima kao npr. u Rimu,Mariboru,Herceg Novom,Zagrebu,Šibeniku itd.. Sa svih turnira nosimo dosta odličja ali i ono najbitnije, puno dobrih i lijepih iskustava!

I za kraj poruka roditeljima: dođite podržite svoju djecu i njihove ekipe fer i korektnim navijanjem ,na njima nogomet i svijet ostaje – temeljito će Ivan Čaić trener koji će sa svojom ekipom pokušati i u Makarskoj uzeti koje odličje!

NAJČITANIJE OBJAVE