NaslovnicaNogometMakarska CupIntervju NK Rudar Labin

Intervju NK Rudar Labin

NK Rudar Labin

NK Rudar Labin : Mauricio Kožljan – O Makarski kao gradu mogu samo reći da me na prvu očarala svojom ljepotom tako da ove godine dolazim s cijelom obitelji na turnir. Zaista prekrasan grad !

SM: Prošle godine ste također nastupali na Makarska Cupu. Kako ga ocjenjujete ?

Makarska Cup ocjenjujemo s najvišim ocjenama, te i ovim putem moram zahvaliti gospodinu Talajiću što je prepoznao naš klub te nas pozvao 2016 godine po prvi put nas vaš turnir.

SM: S čim ste zadovoljni , a na što bi ukazali Organizatoru da u budućnosti popravi ?

Od samog smještaja do organizacije nemamo apsolutno nikakvih primjedbi. Dapače, mislim da bi se morali mnogi turniri ugledati na organizaciju i profesionalnost organizatora Makarska Cupa.

SM: Ove godine dolazite u istom klupskom sastavu ili se pojačavate sa još nekom kategorijom ?

Ove godine dolazimo sa selekcijom U-12 (2005 godište), dok smo lani bili sa generacijom U-10 (2006 godište).

SM:Očekivanja od Makarska Cupa 2017.g u igračkom smislu, ali i organizatorskom?

U organizacijskom smislu očekujem održavanje visokog nivoa u što nimalo ne sumnjam, dok u igračkom dijelu očekujem prvenstveno dobre igre naše ekipe, a rezultat kao rezultat doći će kao plod dobrih igara.

SM: Neke posebne želje za svoju ekipu ?

Posebnih želja zaista nemam, osim da turnir prođe bez ozljeda za sve sudionike, a svojoj ekipi želim samo da dostojno predstavlja svoj kraj, svoj klub, svoje obitelji, kao i same sebe.

SM:Kakav je Vaš dojam Makarske kao grada i možda neka poruka sudionicima ?

O Makarski kao gradu mogu samo reći da me na prvu očarala svojom ljepotom tako da ove godine dolazim s cijelom obitelji na turnir. Zaista prekrasan grad ! A poruka ostalim sudionicima je samo da sve prođe bez ozljeda i neka pobijedi najbolji – fair play od Kožljana uoči turnira!

NAJČITANIJE OBJAVE