NaslovnicaNogometMakarska CupRazgovor s predstavnicima ŠN Romari - Vitez

Razgovor s predstavnicima ŠN Romari – Vitez

ŠN Romari

Svoje dojmove o nastupu ŠN Romari na Makarska Cupu prenio nam je trener Goran Lovrinović.

SM: Kako ste dospjeli na Makarska Cupu 2016.g?
– Prvu preporuku su nam dali prošle godine treneri iz Nk Dinamo sa kojima smo u jako dobrim odnosima. Znači 2015 god. bili smo i u travnju i u listopadu. Ove godine smo došli na osnovu pozitivnog iskustva iz prošle godine. Pored toga pozitivne informacije koje kruže između klubova i trenera pridonijele su prijavom na ovaj turnir.

SM: S kojim ste sve uzrastima nastupali i kojim igračima?
– ŠN Romari – ove godine smo došli sa sve 4 kategorije U12,U10,U9,U8.

SM: Jeste li zadovoljni Organizatorom?
– Jako smo zadovoljni organizatorom, gostoprimstvom, razumijevanjem, apsolutno sve pohvale za ekipu koja organizira ovaj prestižni turnir.

SM: Tko Vam je bio najteži protivnik na turniru?
– Svaki protivnik je na svoj način težak, naročito onaj od kojeg izgubiš. Pa po tome su nam najteži protivnici bili RNK Zmaj, NK Osijek, NK Pomak, NK Sparta (Prag), ŠN Joso Bego , NK Hajduk itd.

SM: Što je ostavilo na Vas pozitivan dojam, a što negativan, ukoliko ga je bilo, tijekom turnira?
– Jako pozitivna i velika stvar koju je organizator napravio jeste što je utvrdio kod jedne ekipe igrače van konkurencije (starije) i zatim što je tu ekipu diskvalificirao. Ovo je jako pozitivno s obzirom da se mi u BIH jako često susrećemo sa ovim nepravilnostima na koje nekad ne možemo utjecati i koje na kraju direktno utječu na plasman i završnicu pojedinih ekipa. Sve to u konačnici daje jednu krivu sliku o uspjehu određenih ekipa. U tom smjeru može se uputiti sugestija (ne kritika) organizatoru da samo još više ustraje i bude još stroži po pitanju provjere igrača koji možda nastupaju van konkurencije.

SM: U konačnici jeste li zadovoljni sa nastupom momčadi?
– U cjelini smo zadovoljni s obzirom da smo ove godine sa 3 od 4 kategorije prošli grupnu fazu i samo još uz malo sportske sreće i bolji ždrijeb mogli doći u priliku, u borbu za medalje. Kada usporedimo sa prošlom godinom, u kojoj nismo prošli grupnu fazu , ova godina pokazuje evidentan napredak naših pojedinih uzrasta. Naravno da uvijek može i moglo je biti bolje.

SM: Medijsko praćenje turnira je po Vama bilo kako?
– Iskreno nisam previše upoznat sa time koliko je medijski ovaj turnir popraćen.

SM: Za kraj nekakva poruka našim čitateljima?
– Želim zahvaliti prije svega organizatoru, osoblju hotela Rivijera i domaćem stanovništvu na toplom i tolerantnom gostoprimstvu. Jako dobar i pozitivan projekt kojeg treba u svakom pogledu podržati i pomoći jer pored dobrobiti i lijepih utisaka koje nosimo iz Makarske na kraju su djeca najvrjednije nešto koju moramo učiti pravim vrijednostima a sigurno da je ovaj turnir jedna od tih vrijednost.

NAJČITANIJE OBJAVE