NaslovnicaNogometMakarska CupSubotnji jedanesterci za polufinale!

Subotnji jedanesterci za polufinale!

Makarska Cup 2016 - treći danFoto:M.Đukanović

Prvo je trebalo kroz jutarnju dramu i odlučujuće utakmice izboriti plasman u osminu odnosno četvrtinu finala koje je na rasporedu bilo popodne. Sve rezultate u kategorijama možete vidjeti u našim rubrikama REZULTATI dok ćemo rezultate finalnih susreta pratiti UŽIVO na našoj web stranici.

Kategorija U8 – AF Sporting, NK Zadar, KF Olti, RNK Zmaj, NK Pomak, ŠF Bambinosi te Romari i Union su izborili popodnevno četvrtfinale u kojem su redom slavili Pomak protiv Romari, Union protiv RNK Zmaja, Adriatic protiv Sportinga i Bambinosi protiv Zadra te se tako plasirali u samo završnicu turnira. Polufinale je u 10.00h dok je utakmica finala zakazana u 14.30h.

Kategorija U9 – u osminu finala su se plasirali: HŠK Zrinjski A, FK Borac Jelah, NK Osijek, NK Neretva, KF Lushta, NK Vodice, HNK Hajduk, ŠN Joso Bego, ŠF Bambinosi, DNK Talent B, NK Olimp, HŠK Zrinjski B, NK Pomak, ŠF Sportino Ma, RNK Zmaj i NK Adriatic. U međusobnim susretima četvrtfinale su izborili HŠK Zrinjski A i B , HNK Hajduk, NK Osijek, KF Lushta, DNK Talent B, NK Pomak i NK Adriatic koje je na rasporedu od 8.30h, a polufinale u 12.00h dok će finale biti u 14.30h.

Kategorija U10 – šesnaest ekipa koje su se borile za ulazak četvrtinu finala su: FK Elektron protiv NK Rudar Labin, ŠN Joso Bego protiv HNK Brotnjo, NK Osijek protiv KF Lushta, RNK Split protiv NK Sport Prevent, SK Slavia protiv ŠN Romari, NK Zadar protiv Rudara Kaknja, NK Dubrava Tim kabel protiv RNK Zmaja, DNK Talent protiv KF Malesia. Bolji iz susreta su izašli: FK Elektron, Joso Bego, KF Lushta, RNK Split, SK Slavia, NK Zadar, NK Dubrava Tim kabel i KF Malesia. Oni će kroz jutarnje ogleda koji su na rasporedu već od 10.00h, tražiti prolaz u samu završnicu. Polufinale je zakazano u 13.00 dok je finale u 15.30h.

Kategorija U12 – U završnicu se plasiralo 8 najboljih: NK Rijeka, NK Adriatic, KF Olti Peć A, ŠN Romari, HNK Hajduk, SK Slavia, RNK Split i HŠK Zrinjski. Koliko su ekipe izjednačene govori i podatak da su 3 od 4 susreta završila izvođenjem jedanesteraca. Polufinale su izborile ekipe NK Adriatica, KF Olti Peć A, SK Slavia i RNK Split. Polufinale je na rasporedu u 9.30h, dok je finale u 16.00h

NAJČITANIJE OBJAVE