NaslovnicaNogometMali ZmajDalibor Pranić iz Švedske za - Ekhagens IF Jonkoping!

Dalibor Pranić iz Švedske za – Ekhagens IF Jonkoping!

EKHAGENS IF 05Foto: Facebook

Dalibor Pranić – trener ekipe Ekhagens IF Jonkoping o razlozima dolaska i očekivanja!

SM: Prvi put ste na turniru u Makarskoj ?
Ovo nam je prvi put da dolazimo na Vaš turnir. Razlog je da želim da djeca se upoznavanju sa drugom djecom, kulturom nogometa i uče jedni od drugih. Upoznao sam presjednika turnira Petra Talajića ljetos kada sam bio na odmoru kod vas i dogovorili smo se da bi bilo lijepo, kada bi mi mogli isto da prisustvujemo turniru. Nama je prvi put da smo u Makarskoj a također i Vama da imate ekipu iz Švedske.

SM: Ove godine nastupate sa kojom kategorijom ?
Ove godine sam došao sa mješano kategorijom dečki rođeni 2005. i 2004.

SM:Kako napredujete u prvenstvu kada je u pitanju ova generacija?
Prvenstvo smo završili ove sedmjce i svi napreduju lagano ali u dobrom smjeru. Dečki su zadovoljni i njihov napredak se iz dana u dan iskazuje na terenu i privatno kao grupa.

SM: Planovi ?
Naš plan je i dalje nastaviti dolaziti kod Vas u Hrvatsku. Družiti se sa Vama i sa ostalim ekipama u Hrvatskoj. Dvije godine već dolazimo u Hrvatsku u 4 mjesecu na pripreme. Zato bi volio da se zahvalim NK OPATIJA njihovom presjednika kluba Zdravku Šimiću, Nk Rijeka i NK Lokomotiva , iz Rijeke Andreu Udoviću koji je trener i Anteu Raveliću koii je nas pozvao na Crkvenica kup.

SM: Možda kratki osvrt na sam turnir Mali Zmaj ?
Ja dolazim u Makarsku već 16 godina i vidim kako dobro odrađujete sav taj turizam. Tako da znam da će i ovaj turnir da bude fantastičan u svakom smislu. I želim dobar nogomet i puno uspjeha svim ekipama. I što više gledalaca na tribinama. Poruka svim ekipama je da svi se dobro druže i respektiraju jedni druge jer ima nas iz svih dijelova sveta i dobar nogomet .I zahvalio bih se svima Gradu Makarska , svim članovima kluba Zmaj i njihovim voditeljima kluba. Velika hvala Petru Talajiću na sveme.

SM: Poruka sudionicima turnira ?
Dobro došli svi na dobar nogomet.

NAJČITANIJE OBJAVE