NaslovnicaNogometMali ZmajMali Zmaj - 43 momčadi iz 5 zemalja, 86 ekipa, 1000 sudionika...

Mali Zmaj – 43 momčadi iz 5 zemalja, 86 ekipa, 1000 sudionika u borbi za naslov pobjednika

Nove ekipa, događanja van nogometnih terena, akcije i još mnogo toga nas očekuje na Malome Zmaju 2023. Zamolili smo Stipu Matešana da nas kroz nekoliko pitanja i odgovora provede kroz organizacijski dio turnira, koji je ove godine bio posebno zahtjevan :

Rezultate u realnom vremenu, tablice, parovi, raspored možete pratiti OVDJE

Mali Zmaj 2023 starta u petak 28. 9   – možete li nam dati kratki uvod u ovogodišnji turnir?

  • Interes za turnir je bio ogroman, organizacijski je bilo vrlo zahtjevno obzirom na raniji datum održavanja turnira i priličnu popunjenost smještajnih kapaciteta ali uspjeli smo nekako sve “zatvoriti”. Neke ekipe smo nažalost morali i odbiti ali već su rezervirali mjesto za Makarska Cup u travnju. Ove godine brojimo 43 momčadi iz 5 zemalja- Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske te 86 ekipa sa preko 1000 sudionika  Ako računamo i roditelje to je preko 1000 ljudi.

FOTOGALERIJA

Da se primijetiti i neka nova imena ekipa ? 

  • Od novih ekipa tu je Fc Academica iz Sarajeva, Afcu Split (akademski futsal club), Mnk Šestine iz Zagreba, Šn Herceg Sport iz Širokog Brijega, Nk Sebenico City iz Šibenika.

YOUTUBE

Obzirom na iskustvo organiziranja i poznavanja ekipa možete li već sada “detektirati” favorite ili se ipak sve rješava na terenu ? 

  • Favoriti su uglavnom uvijek isti, ovisno o kategorijama u kojima nastupaju to su prije svega Hajduk, Dinamo, Osijek, Rijeka, Domžale, Zrinjski, Široki, Fk Stari Aerodrom ali iznenađenja su uvijek moguća pa je tako jedne godine turnir osvojila Croatia iz Zmijavaca tako da je i ove godine moguće pokoje iznenađenje u različitim kategorijama.

Rezultate u realnom vremenu, tablice, parovi, raspored možete pratiti OVDJE

Vaša očekivanja , prije svega od nastupa HRNK Zmaj na turniru, a potom od ovogodišnjeg turnira ? 

  • Od Zmaja, kao i od drugih ekipa, prije svega očekujemo da se dobro zabave, da steknu sportska prijateljstva, a ako usput prirede kakvo iznenađenje na turniru bit ćemo ponosni.

Prateći druge turnire koji se održavaju, možemo reći da ste medijski jako dobro pokrili turnir. Što ste ove godine pripremili roditeljima, koji će od doma “pratiti” turnir ? 

  • Turnir kao i svake godine, medijski pokrivamo u suradnji sa Sport Makarska tako da će i roditelji “od kuće” moći pratiti rezultate utakmica iako od roditelja očekujemo i boravak na Gsc-u, tako da svi budemo jedna velika Zmajeva obitelj. I roditelji su pripremili iznenađenje pa  tako mame Zmajevaca organiziraju prikupljanje donacija u akciji “Mame Zmaja za dicu Zmaja”, gdje će se na prodaju nuditi kolači i razna peciva te će se od prikupljenih sredstava kupiti garniture dresova za naše najmlađe Zmajevce. Angažman roditelja na ovom turniru je neprocjenjiv, zaista su se odazvali u veliko broju i bez njih neke stvari jednostavno bi bile neizvedive stoga im se ovim putem u svoje osobno ime i u ime Hrnk Zmaja iskreno zahvaljujem.

Rezultate u realnom vremenu, tablice, parovi, raspored možete pratiti OVDJE

NAJČITANIJE OBJAVE