NaslovnicaNogometMali ZmajPredstavljamo ekipe Brela, GOŠK DUBROVNIK 1919, NK Međugorje

Predstavljamo ekipe Brela, GOŠK DUBROVNIK 1919, NK Međugorje

Predstavljamo ekipe Brela, GOŠK DUBROVNIK 1919, NK Međugorje

Predstavljanje ekipa Brela, GOŠK Dubrovnik 1919, NK Međugorje.

Matija Radić, voditelj škole nogometa Brela :

Škola nogometa Brela je novo osnovana škola nogometa koja je počela sa radom prije nekih desetak dana na inzistiranje roditelja i općinskih čelnika,koji su prepoznali važnost sporta za pravilan razvoj i odgoj djece.Stručni dio je povjeren iskusnom nogometnom stručnjaku,Slobodanu Careviću koji je prepoznat od strane općine Brela kao čovjek i stručnjak koji može najviše doprinjeti pravilnom razvoju djece.Pošto po prvi puta sudjelujemo na ovakvom natjecanju,rezultatski nemamo velikih očekivanja,nego isključivo želju da djeca po prvi put osjete,i upoznaju se sa ovakvom vrstom natjecanja.Šta se tice nasih očekivanja od organizatora,nasa želja da sve protekne u najboljem redu, kao šta je bilo svih godina do sada, a to je bezprijekorna organizacija,ugodno sportsko druženje, na radost onih najvrjednijih,a to su naša djeca.Sportski pozdrav iz Brela.

Sandra Kolendić, tajnik GOŠK Dubrovnik 1919 :

Fuziranjen dva kluba HNK DUBROVNIK 1919 i GOŠK-a DUBBROVNIK nastao je GOŠK DUBROVNIK 1919 pod kojim i sudjelujemo na ovom međunarodnom turniru. Želeći jos više poboljšati suradnju između dva naša kluba , prijavili smo se na ovaj turnir u dvije kategorije 2002 god i 2006 god. i naravno biti aktivan sudionik ovog tradicionalnog turnira. Od naših ekipa očekujemo da daju maximum na terenu i svojim ponašanjem opravdaju ime kluba i grada iz kojeg dolaze,i naravno sklope nova prijateljstva. Želimo organizatoru i svim sudionicima puno uspjeha i sreće na turniru.

Mladen Pervan, rukovoditelj škole nogometa NK Međugorje :

NK Međugorje radi na terenima sport internacional Međugorje.Škola broji 110 članova svih uzrasta,iz nače čkole su potekli mnogi igrači koji danas igraju širom evrope a to su Mateo Sušić, Marko Bencun, Ivan Prskalo ,Marko Pervan ,Nikola Vasilj te mnogi drugi igrači.Naše ekipe koje dolaze na turnir dolaze pokazati svoje znanje i dolaze se upoznati sa svojim vršnjacima iz mnogi klubova.Mi već dugi niz godina dolazimo kod svojih sportskih prijatelja iz Nk ZMAJ. Mi nikad nismo sumnjali u naše sportske prijatelje u organizaciju samog turnir.Poruka svima,dođite uživajte družite se.

NAJČITANIJE OBJAVE