NaslovnicaNogometMali Zmaj“(Ne)izvjesno jutro”

“(Ne)izvjesno jutro”

“(Ne)izvjesno jutro”Foto:Marijana Đukanović

Drugi dan turnira je ponudio preko 60 utakmica kroz koje su prolazili svi uzrasti – 9, 11 i 15. I kada su “favoriti” mislili da će već drugi dan osigurat mirni nastup za završnicu – računi su im pomršeni.

Što se tiče klubova sa Makarskog primorja – samo još Zmaj ima šansu da “vidi” završni dio turnira dok su ostale ekipe Uranija, Jadran Tučepi i ŠN Brela ostale “kratkih rukava”. Tako ćemo kroz jutro dobiti odgovore u svim kategorijama, ali i skupinama :

U 15 :
Skupina A – Slavia je osigurala prolaz, ali na kojem mjestu ostaje vidjeti. Dok će u borbu za prolaz ići Uljanik i Romari, a NK Union čeka svoju priliku i rasplet.
Skupina B – Hajduk ima prolaz, a NK GOŠK 1919 i NK Postira sardi “love “ drugu poziciju. 
Skupina C – Split, Zmaj i Međugorje imaju jednake šanse za prolaz, dok Jadran Tučepi ide na Slatinu kao posljednja ekipa skupine.
Skupina D – Kao i kod skupine C , tri ekipe konkuriraju za završnicu : Dubrava tim kabel, NK Adriatic i Zadar, dok će Omiš ovaj turnir praznih ruku kući.

U 11:
Skupina A – Slavia, FSSR Crne Gore i Union će samo pobjedom izboriti završnicu, a Omiš je ipak bez izgleda za dalje.
Skupina B – Rijeka ima prolaz jer sa 6 bodova može kao druga u skupini dalje, a Zmaj i Arbanasi moraju pobijediti ako žele prolaz.
Skupina C – Mirnija skupina gdje su Uljanik i Zrinjski sa 6 bodova sigurni sudionici završnice.
Skupina D – Hajduk je osigurao završnicu, dok će Međugorje morati potvrditi drugo mjesto u skupini jer Mladost Doboj “ima matematičke šanse” za biti druga u skupini.

Skupina E – Split je miran , dok će “mrtvu utrku” voditi ŠF Bernabeu i NK Primorac 1921 sa istim brojem bodova. U maloj prednosti je Bernabeu radi gol razlike. 
Skupina F – Zanimljiva skupina gdje je Elektron siguran ,a preostala tri sudionika Talent, NK GOŠK 1919 i Rudar Kakanj imaju podjednake šanse za biti drugi u skupini i otići u završnicu.

Skupina G – kao i u skupini C , miran dvojac Glavice i Adriatic ide u završnicu.
Skupina H – Dubrava tim kabel je u završnici a drugog sudionika će dati pobjeda Zadra ili Zrinjskog.

U 9:
Skupina A – Zadar je osigurao prolaz, još ne zna s kojeg mjesta, dok Slavia, DNK Talent i Mosor imaju podjednake šanse ako upišu pobjedu.
Skupina B – Rudar Kakanj, FK Vojvodina, DNK Talent; tercetu igra samo pobjeda za prolaz u završnicu dok je NK Brazzia već spakirala stvari.
Skupina C – Hajduk ima prolaz, a za drugo mjesto će se grčevito boriti Dubrava tim kabel i NK Omiš.
Skupina D – Tri ekipe Union, Romari i Zrinski uz pobjedu prolaze, dok će i druga ekipa Jadtana iz Tučepi – kuću praznih ruku.
Skupina E – Opatija, Adriatic i Tempo Sport isto kao i u skupini D – moraju pobijediti ako žele vidjeti završnicu turnira, koja je ovaj put izmakla debitantima ŠN Brela.
Skupina F – Kao i u prethodne dvije skupine tri ekipe će kroz jutarnju “dramu” tražiti završnicu – Neretva, Mladost Doboj i Zmaj Makarska.

Tko će biti na terenu u završnici turnira a tko van njega odnosno “iza žice”, preostaje nam sačekati sutrašnje uzbudljive susrete!

NAJČITANIJE OBJAVE