NaslovnicaNogometMali ZmajIntervju sa Dragon Stokićem predstavnikom ekipe NK Uljanik Pula

Intervju sa Dragon Stokićem predstavnikom ekipe NK Uljanik Pula

NK Uljanik PulaFoto: NK Uljanik – Pula

Radujemo se nastupu na ovako eminentnom turniru,novim poznanstvima i utakmicama sa starim prijateljima ali i sa klubovima sa kojim još do sada nismo igrali,a svima Vama koji ste u blizini poruka – Dođite i svojim prisustvom budite dio ovog turnira.

SM: Možete li nama nešto reći o NK Uljanik Pula?

Dragan Stokić, tajnik kluba :

Klub je osnovan 1948. godine,najveći uspjesi postignuti su 2003 i 2004 godine kada se igralo finale kupa RH protiv HNK Hajduk,te je izboren ulazak u 1.HNL.Tada je uprava brodogradilišta Uljanik odlučila da neće financirati profesionalni sport,klub je dobio novo ime NK Pula 1856 koje je par puta mijenjao i taj klub je sada prvoligaš NK Istra 1961.Do kraja 2010 godine igrali su na našem stadionu a tada su prešli na novonapravljeni stadion Aldo Drosina.Odmah početkom 2011.godine uprava brodogradlišta Uljanik opet je reaktivirala klub pod našim imenom,krenuli smo od total ne nule ali sa ponosom ističemo sve ono što smo uspjeli napraviti u ovih 5 godina.

SM: Što očekujete od svoje ekipe?

Nastupamo sa dvije selekcije(U-11 i U-15) i očekujemo dobre igre naših klinaca,a što se rezultata tiče vidjećemo gdje smo u odnosu na ostale klubove na ovako velikom i kvalitetnom turniru.

SM: Otkud ideja za nastupom na ovom velikom međunarodnom turniru?

U ovih 5 godina naša djeca bila su na turnirima širom Hrvatske i Europe (Berlin, Linz, Riccionne, Muchen, Sarajevo, Beograd, Zlatibor, Zagreb, Ajdovščina, Samobor…) tako da je ovo samo jedan nastavak naših odlazaka na turnire

SM: Očekivanja od Organizatora i samog turnira ?

Ne sumnjamo u odličnu organizaciju,a sigurni smo u visoku kvalitetu turnira.

SM: Možete li izdvojiti nekoga od ekipe kao “zanimljivog” pojedinca?

Mislimo da imamo dosta dobre momčadi,a pojedinci će se sami istaknuti eventualnim dobrim igrama.

SM: Poruka našim čitateljima ali i ekipama sudionicima?

Radujemo se nastupu na ovako eminentnom turniru,novim poznanstvima i utakmicama sa starim prijateljima ali i sa klubovima sa kojim još do sada nismo igrali,a svima Vama koji ste u blizini poruka – Dođite isvojim prisustvom budite dio ovog turnira.

NAJČITANIJE OBJAVE