NaslovnicaNogometMali ZmajDrama i "na nebu i na zemlji"

Drama i “na nebu i na zemlji”


Foto: M.Đukanović

Vakula je prognozirao vremenske neprilike na nebu i dobro je prognozirao, što nikako nije smetalo mladim sportašima, da odigraju najbolje partije. Treneri su prognozirali vrlo neizvjesno jutro – dobro su prognozirali.

U kategoriji U15 minimalne pobjede Slavije, Dubrave i Hajduka, dok je Split kroz penale izborio sutrašnje polufinale! Kategorija U9 još dramatičnija – čak tri susreta su se rješavala kroz penale i spretniji su bili: Slavia, Romari i Zadar, dok su Hajduk , Neretva, Opatija i Mladost Doboj pobjedama otišli u sutrašnju završnicu. Najbrojnija kategorija U11 je bila “malo manje” dramatičnija, pa su pobjedama Split, Hajduk , Elektron, Glavice, Dubrava, Slavia, Zrinski izborili završnicu koja je također sutra ujutro, dok je Rijeka nakon penala izbacila Adriatic i tako se pridružila “sedmorici veličanstvenih”.

Završnicu započinje kategorija U9 sa početkom u 8.30h, dok je finale na rasporedu u 14.00h. Kod kategorije U11 je finale u 15.00h dok je za U15 rezervirana satnica od 15.30h za dvije najbolje ekipe. Na našim stranicama pratite kretanje rezultata i tko će podići najveći pehar turnira

Mali Zmaj 2016.g.

NAJČITANIJE OBJAVE